Të gjitha publikimet e News Me Tirana , Shqipëria

Publications
https://avalanches.com/al/tirana_studimi_kjo_sht_simptoma_tjetr_q_shkakton_covid191393947_05_03_2021

Covid është pandemia e cila ka gjunjëzuar botën kohët e fundit, teksa ka marrë shumë jetë njerëzish dhe ka infektuar shumë të tjerë. Virusi i përhapur tashmë prej më shumë se një viti në të gjithë botën, ka disa simptoma si ethe, humbje të nuhatjes, e shumë simptoma të tjera të pakëndshme. Mirëpo sipas një studimi të bërë kohët e fundit, është arritur në konkluzionin se “Sars-Cov2/Covid-19” po i atribuohet edhe një tjetër simptomë.

Mësohet se Covid shkakton edhe ënjtje të gjëndrave të pështymës në gojë. Studimi i botuar në “Journal of Dental Research”, vëren se në ky studim është kryer tek 122 pacientë të infektuar me Covid në Itali, teksa është arritur në përfundimin se tre muaj pas infektimit, tetë nga dhjetë pacientë kishin ndonjë formë ënjtje në fytyrë, ose gojë. Gjithashtu është mësuar se 43% e pacientëve kanë pasur gjëndra të fryrë të pështymës.

Show more
0
38
https://avalanches.com/al/tirana_super_lajm_e_pa_menduar_nga_interi_1393336_05_03_2021
https://avalanches.com/al/tirana_super_lajm_e_pa_menduar_nga_interi_1393336_05_03_2021

Super lajm e pa menduar nga interi 👇

Alexis Sanxhez shënon 2 gola kumdrra

Parmës ne fillim në minutën e 54 dhe më pas në minutën e 62 e pa menduar nga interi .

Show more
1
45
https://avalanches.com/al/tirana_free_fire_1393332_05_03_2021
https://avalanches.com/al/tirana_free_fire_1393332_05_03_2021
https://avalanches.com/al/tirana_free_fire_1393332_05_03_2021
https://avalanches.com/al/tirana_free_fire_1393332_05_03_2021

Free Fire

  1. New weapon
  2. New clothing
  3. New emote
  4. New elite pass
Show more
0
30
Show more