Politika privatnosti


 1. Zaštita podataka i očuvanje povjerljivosti Korisnika mogući su za njihove podatke. Podaci se moraju dobiti tijekom boravka sudionika na web mjestu ili kada koriste resurse Projekta besplatnog društvenog novinarstva Avalanches i njegovih funkcija.
 2. To nije medij. Naše osoblje nema uredništvo za uređivanje korisnih članaka. Resurs nije izravno odgovoran za materijal objavljen na njegovim stranicama.
 3. Načelo zaštite informacija (u daljnjem tekstu Politika) pokriva podatke koje projekt Lavine prima od korisnika prilikom interakcije s Resursom. Korisnik mora koristiti usluge, proizvode ili značajke Lavina (u daljnjem tekstu Projekt ili Resurs). Resurs također mora zaključiti sve ugovore ili ugovore sa sudionicima projekta radi zaštite njihovih podataka.
 4. Projekt Lavine posebno štiti podatke sudionika i poštuje njihovo pravo na povjerljivost. Stoga je Politika dobila opis:
 5. podatke o članovima, koje obrađuje Avalanches Resource
 6. svrhe obrade i prikupljanja podataka kada korisnik koristi Resurs lavina;
 7. načelo po kojem se obrađuju informacije zaprimljene s web stranice Projekta lavina.
 8. Koristeći Resurs, korisnik prihvaća i pristaje na obradu njegovih podataka dobrovoljno. Popis ovih podataka naveden je u ovoj politici. U slučaju neslaganja, sudionik bi trebao prestati posjećivati web stranicu projekta ili se obratiti Projektu na našoj Facebook stranici izravne poruke: https://www.facebook.com/avalanches.global
 9. Resource Avalanches analizira i prikuplja osobne podatke s velikim poštovanjem. Ovdje se radi o:
 10. podaci dobiveni prilikom popunjavanja obrazaca za registraciju, autorizacije i identifikacije korisnika na web mjestu;
 11. podaci iz datoteka kolačića;
 12. IP adrese i lokacije.
 13. Osobni podaci korisnika Avalanches.com pohranjeni su na zaštićenim poslužiteljima.
 14. Korisnici Avalanches.com trebali bi biti svjesni činjenice da bi neke veze objavljene na našoj platformi mogle dovesti do potencijalno nesigurnih resursa (web stranica, aplikacija itd.) Izvan naše platforme koji bi također mogli prikupiti njihove podatke. Naša platforma ne preuzima odgovornost za prikupljene podatke ili bilo koju drugu posljedicu praćenja izlaznih veza koje su naši korisnici objavili na web stranici avalanches.com.
 15. Osobne podatke pojedinačnih korisnika platforme Avalanches.com obrađuje Avalanches LP koje zastupa osoba registrirana prema zakonima Republike Irske sa sjedištem u uredu 29, Clifton House, Fitzwilliam Street Lower, Dublin 2, D02 XT91 (u daljnjem tekstu - Tvrtka). Tvrtka je vlasnik baze podataka koja pohranjuje osobne korisničke podatke Avalanches.com.

 

Korisnički podaci koji bi se mogli obraditi u projektu Avalanches


 1. Takvi podaci kao što su adresa e -pošte korisnika ili telefonski broj i lozinka bitni su za stvaranje računa. Nemoguće je postati korisnik lavine.com bez dijeljenja takvih podataka.
 2. Sve informacije koje sudionici daju dobrovoljno, osobno i povezane s pojedincem smatraju se osobnim podacima sudionika. Naši korisnici preuzimaju punu odgovornost za svoje osobne podatke dostavljene na avalanches.com.
 3. Da biste potvrdili korisnika i odobrili pristup cijelom spektru naših usluga, potrebno je navesti telefonski broj.
 4. Osobnim podacima sudionika koji se obrađuje smatraju se svi podaci dostavljeni tijekom registracije ili u procesu korištenja Resursa. Sudionici dobrovoljno prenose i objavljuju podatke na web mjestu, uključujući podatke koji se Resursu prenose s drugih internetskih usluga ili društvenih mreža (e-pošta, fotografija, ime, spol, dob, akademski stupanj itd.).
 5. Podaci koji se automatski prenose u projekt tijekom korištenja web stranice također se koriste za obradu. Podatke prenosi softver sudionika instaliran na njegovom uređaju. Resurs automatski prima sljedeće podatke:
 6. IP adresa člana
 7. podaci iz kolačića;
 8. tehnički parametri opreme Korisnika;
 9. podatke o softveru koji koristi sudionik projekta;
 10. datum i vrijeme pristupa Lavinama;
 11. povijest korištenja i zahtjeve stranica, kao i druge podatke slične prirode.
 12. Projekt Lavine ne provjerava točnost osobnih podataka koje je dostavio Korisnik. Prilikom korištenja i registracije u Projektu sudionici jamče potpunost i sukladnost osobnih podataka.
 13. Ponude i ponude: Kako bi poslužila kao platforma za komercijalne ponude, barter razmjene ili nagradne igre, Platforma je ovlaštena prikazivati podatke o kontaktu korisnika, što je bitno za pokretanje dogovora između Kupca i Prodavatelja. Korisnici su u potpunosti odgovorni za kontaktne podatke koji se daju web stranici. Korisnik mora biti svjestan da bi njegovi podaci za kontakt ili čak kućna adresa mogli biti javno dostupni na našoj platformi kako bi mogli obavljati ponude.
 14. Nakon što Korisnik stupi u kontakt s podrškom za Platformu, Platforma zadržava ovlaštenje tražiti dodatne osobne podatke radi daljnje provjere korisnika.
 15. Korisnički podaci iz odlaznih profila koji su korišteni za registraciju korisničkog profila na avalanches.com pomoću usluga provjere autentičnosti (Facebook, Google itd.) Odobreni su za obradu od strane Avalanches.

Ciljevi obrade Resursa lavina su:

 1. Identifikacija sudionika u Projektu, kao i za ugovore i sporazume s Resursom.
 2. Pružanje šireg spektra usluga i provedba različitih ugovora ili ugovora sa sudionikom.
 3. Komunikacija s korisnikom, uključujući zahtjeve i obavijesti, kao i slanje informacija koje uređuju korištenje web stranice, izvršavanje ugovora i dogovora, kao i obradu prijava i zahtjeva primljenih od sudionika.
 4. Poboljšanje kvalitete Resursa, njegove funkcionalnosti, sadržaja i informacijskog sadržaja.
 5. Izrada promotivnih materijala ciljanih na zainteresiranu publiku.
 6. Prikupljanje podataka za različite studije, uključujući statističke, na temelju anonimiziranih podataka.


Podaci koje Lavine ne obrađuju niti prikupljaju


Osobni podaci korisnika o etničkom naslijeđu, političkim ili vjerskim stavovima i uvjerenjima, sudjelovanju u političkim strankama, sindikatima itd.

 

 

Metode, postupci i uvjeti za obradu korisničkih podataka

 1. Resurs Avalanches prikuplja samo podatke koje su sudionici dobrovoljno dali tijekom registracije ili autentifikacije na web stranici Avalanches ili putem računa drugih internetskih usluga, kao i podatke koji se automatski prenose u Resurs s uređaja i softvera sudionika postupak korištenja web stranice (kolačić i druge vrste podataka opisane u Politici privatnosti).
 2. Lavine čuvaju povjerljivost podataka prema internim propisima.
 3. Čuva se povjerljivost podataka, osim u slučajevima kada je korisnik dobrovoljno pristao na otkrivanje određenih podataka za javni pristup na web mjestu ili putem njegovih funkcija.

Uvjeti prijenosa korisničkih podataka trećim stranama

Prijenos podataka Korisnika trećim stranama može se provesti u sljedećim slučajevima:

 1. Korisnik je pristao na prijenos dijela svojih podataka.
 2. Za udobno korištenje funkcionalnosti Resursa ili izvršavanje ugovora ili sporazuma.
 3. Prijenos je neophodan kako bi se sudioniku pružile usluge ili funkcije Resursa koje pružaju partneri web stranice vezane uz web lokaciju tehnološki. Osobni podaci mogu se prenositi radi obrade ili postizanja ciljeva koji su utvrđeni Korisničkim ugovorom s odgovarajućim uslugama.
 4. Prijenos je predviđen zakonima zemlje Korisnika čiji je rezident ili se na drugi način primjenjuju.
 5. Treće strane mogu prenijeti na osobne podatke dobivene tijekom različitih vrsta studija ili mjerenja, uključujući statističke, radi analize i pružanja usluga ili rada prema uputama Projekta;
 6. Resurs minimizira mogući pristup osobnim podacima sudionika, otvarajući pristup samo zaposlenicima web stranice i partnerima kojima su te informacije potrebne za obavljanje posla ili osiguravanje nesmetanog rada Projekta.


Uvjeti pristupa drugih podataka drugim korisnicima


 1. Korisničkim podacima mogao je pristupiti drugi korisnik platforme na odjeljku Sajam na web stranici avalanches.com radi pokretanja dogovora između njih. Takvi podaci ne mogu biti ništa drugo do kontakt podaci (adresa e -pošte, telefonski broj ili veze na društvenim medijima) i adresa lokacije.
 2. Platforma zadržava pravo dijeljenja povjerljivih korisničkih podataka s vlastima u skladu s lokalnim zakonima: zaustaviti i dovesti u odgovornost lažne korisnike, otkloniti nesporazume ili podržati argumente koji bi mogli/su u suprotnosti s lokalnim zakonima. Također, Platforma može otkriti korisničke podatke otkrivajući njihove nezakonite namjere koje se događaju na web stranici ili primajući pritužbe od drugih korisnika platforme.

Pohrana, brisanje i izmjena korisničkih podataka

 1. Korisnik ima pravo i mogućnost u bilo kojem trenutku koristiti web mjesto za djelomičnu ili potpunu promjenu svojih podataka pomoću funkcije za uređivanje računa prilikom posjete osobnom računu Resursa.
 2. Korisnik ima pravo i priliku u svakom trenutku potpuno izbrisati svoje podatke koje mu je dao prilikom registracije na web stranici Projekta brisanjem računa. Međutim, to može dovesti do ograničenja pristupa sudionika određenim funkcijama web mjesta.
 3. Osobni se podaci pohranjuju tijekom cijelog vremena dok koristite račun na web mjestu. Također pohranjuje podatke za koje nije potreban registrirani sudionik niti bilo kakva radnja s ugovorima ili ugovorima. Prestanak korištenja i prestanak korisničkih ugovora računa na web stranici Resursa smatra se činjenicom brisanja korisničkog računa.

Brojači, kolačići, društvene mreže

 1. Stranice Projekta automatski prikupljaju podatke o korištenju funkcionalnosti web stranice pomoću kolačića. Podaci dobiveni uz njihovu pomoć imaju za cilj pružiti sudioniku personalizirane funkcije, poboljšati, generirati reklamne kampanje, kao i provesti različite studije.
 2. Korištenje određenih funkcija Resursa može se omogućiti samo ako su kolačići dopušteni i primljeni. Ako sudionik zabrani primanje ili prihvaćanje kolačića promjenom postavki preglednika, pristup takvim funkcijama web mjesta može biti ograničen.
 3. Kolačići i brojači postavljeni na stranicama web stranice Projekta mogu se koristiti za prikupljanje, obradu i naknadnu analizu primljenih informacija o interakciji sudionika s web mjestom, kako bi se osiguralo funkcioniranje njegovih funkcija ili općenito. Tehničke parametre brojila postavlja Projekt i podložni su promjenama bez prethodnog upozorenja Korisnika.
 4. U sklopu rada web stranice postoje elementi društvenih mreža poput gumba «Podijeli» i interaktivnih programa za komentiranje i praćenje reakcije sudionika na primljene informacije. Elementi društvenih mreža registriraju IP adresu Korisnika, podatke o njegovim aktivnostima i interakciji s web mjestom Resursa, a također spremaju kolačiće kako bi se osiguralo ispravno funkcioniranje ovih elemenata i potprograma. Interakcija Korisnika s oblicima društvenih mreža uređena je politikom privatnosti resursa i tvrtki koje ih pružaju.

Mjere zaštite podataka korisnika

 1. Resurs poduzima tehničke i organizacijske mjere kako bi osigurao potrebnu razinu zaštite osobnih i povjerljivih podataka od nezakonitih radnji trećih strana ili zlonamjernog softvera, na primjer, uništavanja, blokiranja, izmjene, kopiranja, distribucije ili slučajnog pristupa i drugih.
 2. Na izmjene Politike mogu utjecati zakoni zemalja u kojima je otvoren pristup web stranici Projekta ili zahtjevi međunarodnog prava.
 3. Resurs zadržava pravo izmjene trenutnih Pravila. Prilikom odgovarajućih izmjena u trenutnom izdanju, naznačen je datum zadnjeg ažuriranja. Novo izdanje stupa na snagu od trenutka objavljivanja na web mjestu ako to nije u suprotnosti s novom verzijom Politike i zakonima zemalja u kojima je otvoren pristup web stranici Projekta.
 4. Urednici resursa imaju pravo ne objavljivati sadržaje (članke, komentare, izjave itd.) Primljene od korisnika, ako urednici projekta smatraju da su podaci koje je postavio korisnik sadržavali pozive na:
 5. poticanje međurasnog ili vojnog sukoba;
 6. psihičko ili fizičko zlostavljanje;
 7. izvršenje terorističkih djela, vandalizma, građanske neposlušnosti;
 8. trgovine ljudima, ropstva ili pornografije.

Urednici također imaju pravo ne objavljivati nikakve druge podatke koji krše pravni okvir zemlje prebivališta Korisnika ili međunarodno pravo.

 

 

Odgovornost resursa i korisnika

 1. Sve informacije koje sudionik objavi na web mjestu u svoje ime, on dobrovoljno stavlja na web stranicu Projekta. Podaci će biti objavljeni ako sudionik prođe autorizaciju putem SMS -a s potvrdom svoje lokacije prema ugovorima i pravilima za postavljanje Resursa. U budućnosti, sudionik je odgovoran za točnost objavljenog materijala osobno.
 2. Uredništvo Projekta nije odgovorno za točnost informacija objavljenih na web stranici.
 3. Pravila Projekta zabranjuju kopiranje i objavljivanje na stranicama Resursa informacija koje potpadaju pod zakon o autorskim pravima.
 4. Pravila o resursima zabranjuju kopiranje i širenje informacija sa stranica web stranice Projekta bez znanja i osobnog pristanka autora.