Kabijakan privasi

Kabijakan privasi


  1. Perlindungan data sareng ngajaga kerahasiaan Pamaké dimungkinkeun pikeun data na. Inpormasi éta kedah didapet nalika tetep pamilon dina situs atanapi nalika aranjeunna nganggo sumberdaya Proyék Jurnalisme Sosial Gratis Avalanches sareng fungsina.
  2. Éta sanés média outlet. Staf kami henteu ngagaduhan dewan redaksi pikeun éditan pikeun tulisan anu manpaat. Sumberdaya éta henteu langsung jawab matérial anu dipasang dina halaman na.
  3. Prinsip panyalindungan inpormasi (anu disebatkeun ayeuna disebut Sarat jeung Kaayaan) ngaliput data anu ditampi ku proyék Avalancén ti Pangguna nalika berinteraksi sareng Sumberdaya. Pamaké kedah nganggo jasa, produk, atanapi fitur tina Avalanc (saterasna ieu disebat Proyék atanapi Sumberdaya). Sumberdaya ogé kedah nyimpulkeun sagala perjanjian atanapi kontrak sareng pamilon proyék pikeun nangtayungan data-na.
  4. Proyék longsoran khusus ngajagi data pamilon sareng ngahargaan hak karusiahanana. Ku alatan éta, Kawijakan nampi katerangan:
  5. data anggota, diproséskeun ku Sumber Daya longsoran
  6. tujuan ngolah sareng ngumpulkeun data nalika pangguna nganggo Sumberdaya longsoran;
  7. prinsip ku inpormasi anu ditampi ti halaman wéb Avalanches Project diolah.
  8. Ngagunakeun Sumber Daya, Pamaké ngaku sareng satuju kana ngolah data na sacara sukarela. Daptar data ieu ditetélakeun dina Sarat jeung Kaayaan ieu. Upami timbul paséa, pamilon kedah lirén nganjang ka halaman wéb Proyék atanapi ngahubungi Proyék dina halaman Facebook kami pesen langsung: https://www.facebook.com/avalanches.global
  9. Sumberdaya longsoran nganalisis sareng ngumpulkeun data pribadi kalayan hormat pisan. Ieu ngeunaan:
  10. data anu dicandak nalika pangguna ngeusian formulir pendaptaran, otorisasina, sareng idéntifikasi Pangguna dina situs;
  11. data tina file cookie;
  12. Alamat IP sareng lokasi.
  13. Data pribadi pangguna Avalanches.com disimpen dina sérver anu aman.
  14. Pangguna Avalanches.com kedah sadar kana kanyataan yén sababaraha tautan anu diterbitkeun dina Platform kami tiasa ngakibatkeun sumber daya anu berpotensi henteu aman (halaman wéb, aplikasi, sareng sajabana) di luar Platform kami anu ogé tiasa panén data na. Platform kami henteu tanggel waler pikeun data anu dipanén atanapi konsékuansi sanésna tina nuturkeun tautan kaluar anu diterbitkeun ku Pamaké kami dina avalanches.com.
  15. Data pribadi pikeun pangguna platform Avalanches.com masing-masing diolah ku Avalanches LP anu diwakilan ku jalma anu didaptarkeun dina hukum Républik Irlandia, kalayan kantorna anu kadaptar di Office 29, Clifton House, Fitzwilliam Street Lower, Dublin 2, D02 XT91 (salajengna - Perusahaan). Perusahaan mangrupikeun anu ngagaduhan Data Base anu nyimpen Data Pamaké Pribadi Avalanches.com.

 

Data pangguna anu tiasa diolah ku Proyék Avalanks


  1. Inpormasi sapertos alamat email pangguna atanapi nomer telepon sareng kecap akses penting pikeun nyiptakeun akun. Mustahil pikeun janten pangguna avalanches.com tanpa ngabagi data sapertos kitu.
  2. Sagala inpormasi anu disayogikeun ku pamilon sacara sukarela, pribadi, sareng anu aya hubunganana sareng hiji jalma dianggap salaku data pribadi tina pamilon. Pangguna kami tanggung jawab pinuh pikeun data pribadi na anu disayogikeun ka avalanches.com.
  3. Nomer telepon diperyogikeun kanggo mastikeun pangguna sareng masihan aksés kana spéktrum lengkep Layanan kami.
  4. Data pribadi tina pamilon pikeun diolah dianggap mangrupikeun data anu disayogikeun dina pendaptaran atanapi dina prosés ngagunakeun Sumber Daya. Data dikirimkeun sareng dipasang ku pamilon dina situs sacara sukarela, kalebet inpormasi anu dikirimkeun kana Sumber Daya tina jasa Internet anu sanés atanapi jaringan sosial (e-mail, poto, nami, jinis, umur, gelar akademik, sareng sajabana).
  5. Data anu sacara otomatis dikirimkeun ka Proyék nalika nganggo situs ogé dianggo pikeun diolah. Data dikirimkeun ku parangkat lunak pamilon anu dipasang dina alatna. Sumberdaya sacara otomatis nampi inpormasi ieu:
  6. Alamat IP Anggota
  7. data tina cookies;
  8. parameter téknis pakakas Pamaké;
  9. inpormasi ngeunaan parangkat lunak anu dianggo ku pamilon proyék;
  10. tanggal sareng waktos aksés ka longsoran;
  11. riwayat panggunaan sareng paménta halaman, ogé inpormasi sanés anu mirip.
  12. Proyék Avalanks henteu mastikeun akurasi data pribadi anu disayogikeun ku Pamaké. Nalika ngagunakeun sareng ngadaptar dina Proyék, pamilon ngajamin kasampurnaan sareng kasaluyuan inpormasi anu disayogikeun sacara langsung.
  13. Nawaran sareng Nawaran: Dina raraga dijalankeun salaku platform pikeun poéna komérsial, bursa saham, atanapi hadiah, Platform berwenang pikeun nembongkeun inpormasi kontak pangguna, anu penting pisan pikeun ngamimitian perjanjian antara anu Mésér sareng Ngajual. Pangguna tanggung jawab pinuh pikeun inpormasi kontak anu disayogikeun dina halaman wéb. Pamakéna kedah sadar yén inpormasi kontak na atanapi bahkan alamat bumi tiasa disayogikeun ka umum dina Platform kami pikeun ngalaksanakeun Transaksi.
  14. Saatos Pangguna kontak sareng dukungan Platform, Platform nahan kawenangan pikeun nanyakeun inpormasi pribadi tambahan pikeun mastikeun deui pangguna.
  15. Data pangguna tina profil kaluar anu dianggo pikeun ngadaptar profil pangguna dina avalanches.com nganggo jasa oténtikasi (Facebook, Google, jst.) Dibérékeun pikeun diolah ku Avalanches.

Tujuan ngolah Sumber Daya longsér nyaéta:

  1. Idéntifikasi pamilon dina Proyék, ogé pikeun kontrak sareng perjanjian sareng Sumber Daya.
  2. Penyediaan langkung seueur jasa sareng palaksanaan sababaraha perjanjian atanapi kontrak sareng pamilon.
  3. Komunikasi sareng Pamaké, kalebet pamundut sareng bewara, ogé ngirimkeun inpormasi ngatur panggunaan situs, ngajalankeun kontrak sareng perjanjian, ogé ngolah aplikasi sareng pamundut anu ditampi ti pamilon.
  4. Ningkatkeun kualitas Sumber Daya, fungsina, eusi, sareng kontén inpormasi.
  5. Nyiptakeun bahan promosi anu ditujukeun pikeun pemirsa anu resep.
  6. Ngumpulkeun data pikeun sababaraha rupa panilitian, kalebet statistik, dumasar kana data anu henteu anonim.


Inpormasi anu henteu diolah atanapi dikoléksi ku longsoran


Data pangguna pribadi ngeunaan warisan étnis, pandangan politik sareng kaagamaan sareng kayakinan, ilubiung dina parpol, serikat buruh, jst.

 

 

Métode, prosedur, sareng kaayaan pikeun ngolah data pangguna

  1. Sumber Daya Alpukat ngan ukur ngumpulkeun data anu disayogikeun ku pamilon sacara sukarela nalika pendaptaran atanapi auténtikasi dina halaman wéb Avalanches atanapi ngalangkungan akun jasa Internét sanés, ogé data anu sacara otomatis ditransferkeun kana Sumberdaya tina alat sareng parangkat lunak pamilon dina prosés ngagunakeun loka (cookie sareng jinis data sanés anu dijelaskeun dina Kawijakan Privasi).
  2. Longsoran ngajaga kerahasiaan data ku peraturan internal.
  3. Kerahasiaan data dijaga, kacuali dina kasus anu Pangguna sacara sukarela nyatujuan kana panyingkepan inpormasi anu tangtu pikeun aksés umum dina situs atanapi ngalaksanakeun fungsina.

Kaayaan mindahkeun data Pamaké ka pihak katilu

Mindahkeun data pangguna ka pihak katilu tiasa dilaksanakeun dina kasus ieu:

  1. Pamaké parantos satuju kana mindahkeun bagian data na.
  2. Pikeun panggunaan anu nyaman tina pungsionalitas Sumber Daya atanapi ngajalankeun kontrak atanapi perjanjian.
  3. Mindahkeunana diperyogikeun pikeun nyayogikeun pamilon jasa atanapi fungsi Sumberdaya anu disayogikeun ku mitra situs anu aya hubunganana sareng situs téhnologis. Data pribadi tiasa ditransferkeun pikeun ngolah atanapi ngahontal tujuan, anu ditangtukeun ku Perjanjian Pamaké sareng jasa anu saluyu.
  4. Mindahkeunana disayogikeun ku hukum nagara pangguna anu anjeunna nyicingan atanapi anu sanés lumaku.
  5. Pihak katilu tiasa ngalih kana data pribadi anu dicandak salami sababaraha jinis studi atanapi pangukuran, kalebet statistik, pikeun analisa sareng nyayogikeun jasa atanapi ngagarap instruksi Proyék;
  6. Sumberdaya ngaminimalkeun kamungkinan aksés kana data pribadi pamilon, muka aksés ukur pikeun pagawé situs sareng mitra anu peryogi inpormasi ieu pikeun ngalaksanakeun padamelan atanapi mastikeun lancarna Proyék.


Kaayaan ngakses data Pamaké ku Pamaké séjén


  1. Data pangguna tiasa diaksés ku Pamaké Platform anu sanés dina bagian Adil tina halaman wéb avalanches.com dina raraga ngamimitian Deal antara keduanya. Inpormasi sapertos kitu tiasa aya sanés ngan ukur inpormasi kontak (alamat email, nomer telepon, atanapi tautan média sosial) sareng alamat lokasi.
  2. Platform tetep ngagaduhan hak pikeun ngabagi data pangguna anu rahasia sareng otoritas numutkeun hukum lokal: lirén sareng tanggung jawab pangguna curang, méréskeun salah paham, atanapi nyokong alesan anu tiasa / ngalanggar hukum lokal. Ogé, Platform tiasa nyingkab data pangguna ku mendakan maksud haramna anu kajantenan dina Halaman Wéb atanapi ku nampi keluhan ti Pamaké platform anu sanés.

Panyimpenan, hapusan, sareng modifikasi data Pamaké

  1. Pangguna ngagaduhan hak sareng kamampuan iraha waé ngagunakeun situs pikeun ngarobih sawaréh atanapi lengkep data na nganggo fungsi éditan akun nalika nganjang ka akun pribadi Resource.
  2. Pangguna ngagaduhan hak sareng kasempetan iraha waé pikeun mupus lengkep data na anu disayogikeun ka anjeunna nalika ngadaptar dina halaman wéb Proyék ku ngahapus akun. Nanging, ieu tiasa nyababkeun larangan aksés pamilon kana sababaraha fungsi dina situs.
  3. Data pribadi disimpen salami anjeun nganggo akun dina situs. Éta ogé nyimpen data anu henteu meryogikeun pamilon anu kadaptar atanapi tindakan naon waé kalayan kontrak atanapi perjanjian. Ngeureunkeun panggunaan sareng ngeureunkeun perjanjian pamaké dina akun dina halaman wéb Sumberdaya dianggap kanyataan tina ngahapus akun anggota.

Konter, cookies, jaringan sosial

  1. Halaman-halaman Proyék sacara otomatis ngumpulkeun inpormasi ngeunaan panggunaan pungsi situs nganggo cookies. Data anu diala ku bantosanna dimaksudkeun pikeun nyayogikeun peserta kana fungsi anu dipersonalisasi, ningkatkeun, ngahasilkeun kampanye iklan, ogé pikeun ngalaksanakeun sababaraha panilitian.
  2. Panggunaan fungsi-fungsi tinangtu Sumberdaya tiasa disayogikeun upami cookies diijinkeun sareng nampi. Upami pamilon ngalarang nampi atanapi nampi cookies ku cara ngarobah setélan pangotéktak, aksés kana fungsionalitas situs sapertos kitu tiasa diwatesan.
  3. Cookie sareng konter anu disimpen dina halaman wéb Proyék tiasa dianggo pikeun ngumpulkeun, ngolah, sareng teras nganalisis inpormasi anu ditampi dina interaksi pamilon sareng halaman wéb, pikeun mastikeun operasional fungsina atanapi sacara umum. Parameter téknis méter diatur ku Proyék sareng tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna ka Pangguna.
  4. Salaku bagian tina padamelan situs éta, aya elemen sapertos jaringan sosial sapertos tombol «Bagikeun» sareng program interaktif pikeun mairan sareng ngalacak réaksi pamilon kana inpormasi anu ditampi. Unsur jaringan sosial ngadaptar alamat IP tina Pangguna, inpormasi ngeunaan kagiatanana sareng interaksi na sareng halaman wéb Sumberdaya, sareng ogé nyimpen cookies pikeun mastikeun fungsi anu leres tina unsur-unsur ieu sareng subprogram. Interaksi Pangguna sareng bentuk jaringan sosial diatur ku kabijakan privasi sumberdaya sareng perusahaan anu nyayogikeun éta.

Ukuran Perlindungan Data Pamaké

  1. Sumberdaya nyandak langkah-langkah téknis sareng organisasi pikeun mastikeun tingkat panyalindungan data pribadi sareng rahasia anu diperyogikeun tina tindakan anu haram ku pihak katilu atanapi malware, sapertos perusakan, pencekalan, modifikasi, panyalinan, distribusi atanapi aksés teu kahaja, sareng anu sanésna.
  2. Parobihan dina Kawijakan tiasa dipangaruhan ku hukum nagara-nagara dimana aksés kana halaman wéb Proyék kabuka atanapi sarat hukum internasional.
  3. Sumberdaya ngagaduhan hak pikeun ngédit Sarat jeung Kaayaan ayeuna. Nalika ngalakukeun parobihan anu cocog pikeun édisi ayeuna, tanggal pembaruan terakhir na dituduhkeun. Édisi anyar mimiti dikuatkeun tina waktos diterbitkeun dina situs upami ieu henteu bertentangan sareng versi anyar Kawijakan sareng undang-undang nagara-nagara anu aksés kana halaman wéb Proyék kabuka.
  4. Éditor Sumberdaya ngagaduhan hak pikeun henteu nyebarkeun kontén (tulisan, koméntar, pernyataan, jst) anu ditampi ti Pamaké, upami inpormasi anu dipasang ku Pamaké tiasa dianggap ku Éditor Proyék salaku ngandung telepon ka:
  5. fomenting konfrontasi antar ras atanapi militér;
  6. nyiksa psikologi atanapi fisik;
  7. komisi tindakan térorisme, vandalisme, henteu patuh sipil;
  8. human trafficking, perbudakan, atanapi pornografi.

Éditor ogé ngagaduhan hak pikeun henteu nyebarkeun inpormasi sanés anu ngalanggar kerangka hukum nagara tempat tinggal pangguna atanapi hukum internasional.

 

 

Tanggung jawab Sumberdaya sareng Pamaké

  1. Sagala inpormasi anu diterbitkeun pamilon dina situs atas nami anjeunna, anjeunna nempatkeun dina halaman wéb Project sacara sukarela. Inpormasi bakal diterbitkeun upami pamilon ngalirkeun otorisasina SMS kalayan mastikeun lokasi lokalna ku perjanjian sareng aturan pikeun nempatkeun Sumber Daya. Di pikahareupeun, pamilon tanggung jawab pikeun akurasi bahan anu diterbitkeun sacara pribadi.
  2. Éditor Proyék henteu tanggel waler pikeun akurasi inpormasi anu dipasang dina situs.
  3. Aturan Proyék ngalarang nyalin sareng ngeposkeun dina halaman inpormasi Sumberdaya anu aya dina hukum hak cipta.
  4. Aturan Sumber Daya ngalarang nyalin sareng nyebarkeun inpormasi tina halaman halaman wéb Proyék tanpa pangetahuan sareng idin pribadi ti panulis.