Mlebu

Mlebu

Avalanches minangka platform warta sing inovatif

supaya sampeyan bisa nganyari paling anyar saka media resmi resmi, nggawe warta lokal lan tambahake jumlah pelanggan aktif.

AVALANCHES Mlebu
Ana pangguna? Mlebu

Longsor minangka platform unik lan inovatif sing ngidini saben pangguna nemokake kabeh warta paling anyar saka kutha cilik ing saindenging jagad.
Sawise ndhaptar, sampeyan bisa nggawe kiriman lan nggambarake kabeh kedadeyan ing kutha sampeyan lan ditampilake ing feed global pangguna ing saindenging jagad.
Ora perlu maneh nggunakake portal warta sing akeh, agregator kita ngidini sampeyan ndeleng kabeh sing diluncurake saben sumber ing sak panggonan.
Ora gampang banget nyaring lan ngupayakake warta. Longsoran ngidini saben panganggit ngirim informasi menyang target pamirsa, nampa umpan balik saka komunitas aktif lan nampilake kiriman ing feed donya.
News icon

Kepiye cara kerjane?

01
How to work icon 01
Sampeyan nggawe publikasi warta ing feed regional kutha sampeyan.
02
How to work icon 02
Nampa kegiatan saka pangguna, rating publikasi sampeyan bakal saya akeh.
03
How to work icon 03
Publikasi kasebut mindhah level sing luwih dhuwur, dadi feed paling dhuwur ing negara kasebut.
04
How to work icon 04
Sabanjure, amarga wis dihargai para pamiarsa ing negara sampeyan, publikasi sampeyan bisa uga dadi berita utama kelas internasional, dadi feed global pangguna Avalanc.

Fitur Platform

Flag icon

Media resmi

Platform Avalanches nglumpukake, nganalisa lan nampilake warta saka kabeh sumber warta sing terkenal. Iki menehi pangguna kesempatan kanggo langganan ringkesan warta kabeh portal warta resmi lan maca nganyari saben dina ing feed warta pribadi, tanpa prelu nggoleki informasi babagan macem-macem sumber daya.
Flag icon

Cuaca

Longsor nuduhake ramalan cuaca sing tepat kanggo kutha sampeyan. Prakiraan cuaca mesthi kasedhiya lan bisa dideleng nalika mlebu ing platform.
Flag icon

Kelompok

Sumber daya kita menehi pangguna kemampuan kanggo nggawe grup lan komunitas. Nuduhake informasi lan ngrembug babagan acara pungkasan karo wong sing padha mikir wis dadi luwih gampang saka sadurunge.
Flag icon

News feed

Ngalih ing antarane feed berita sing beda: salah sawijining kutha, negara, donya, lan feed pribadi. Warta disusun miturut lokasi sampeyan. Kajaba iku, saben pangguna bisa nggawe filter pribadi kanthi milih kutha, media lan klompok, langganan pembaruan, sing ora mung ngidini sampeyan ora mbuwang-mbuwang wektu pribadi nggoleki berita utama sing dibutuhake, nanging uga bisa langsung ndeleng kabeh warta sing sampeyan lakoni kasengsem ing feed pribadi sampeyan.

Kesempatan

card icon
Nggawe lan distribusi konten
Nuduhake informasi, gawe pamirsa, ngrembug topik sing penting kanggo sampeyan, lan nuduhake multimedia karo komunitas wong-wong sampeyan. Kabeh iki nganggo editor teks sing gampang lan intuisi sing mesthi ana ing pucuk driji.
card icon
Mung maca informasi sing relevan
Telusuri lan langganan media resmi lan mung maca warta sing bisa dipercaya saka sumber sing terkenal ing feed sampeyan saben dina. Rasakake kabeh sumber favorit ing sak panggonan lan temokake warta saka saindenging jagad, ing kabeh basa lan gratis.
card icon
Gabung karo komunitas anyar lan gawe komunitas sampeyan
Fungsi grup kita ngidini sampeyan nggawe organisasi, bisnis, utawa kaca komunitas tematik ing sembarang lokasi kanggo entuk jangkauan organik kanggo target pamirsa. Temokake wong sing padha senenge lan diskusikan apa sing penting kanggo sampeyan ing platform sing anyar, trep lan apik.

Kanggo platform iki kanggo sapa?

table icon
table icon
Kanggo panulis
Longsoran minangka sumber unik kanggo panulis sing ngidini sampeyan bisa dadi cedhak karo para rawuh. Iki bisa ditindakake kanthi filter miturut lokasi - saben pangguna pangguna bisa nggawe kiriman babagan kedadeyan sing ana ing wilayah kasebut lan nemokake umpan balik saka pangguna liyane sing minat. Thanks kanggo fitur iki, saben panulis bisa nglumpukake pamirsa sing kasengsem lan ngembang kanthi cepet, nyebar informasi babagan warta lan acara sing relevan.
table icon
Kanggo sing maca
Longsor minangka platform kanggo kabeh wong bisa nemokake babagan kabeh kedadeyan ing saindenging jagad. Bayangake: kabeh warta, saka lokal nganti donya, ing siji portal warta. Agregator media ngidini sampeyan ngerti babagan update paling anyar saka sumber resmi, lan feed warta lokal ngidini sampeyan maca babagan macem-macem acara kanthi langsung.

Longsoran minangka sumber daya sing anyar lan unik kanggo nggawe lan maca warta, dadi pangguna inovatif kanggo ngganti informasi. Dadi ing tengah-tengah kabeh kedadeyan: entuk warta saka saksi mata, waca kabeh kedadeyan ing sekitar sampeyan lan tulis kanggo para rawuh sampeyan!

Gawe ruang informasi anyar karo Avalancur saiki.

Mlebu saiki
AVALANCHES Mlebu
Ana pangguna? Mlebu