Влизане

Avalanches е иновативна платформа за новини

където можете да получавате най-новите актуализации от официални авторитетни медии, да създавате местни новини и да увеличавате броя на активните си абонати.

AVALANCHES Упълномощаване
visibility

Регистрирайки се, вие се съгласявате с: Условия за ползване и Политика за поверителност, включително използване на бисквитки.

Avalanches е уникална, иновативна платформа, която позволява на всеки потребител да открие всички най-нови новини от малък селски град до целия свят.
След като се регистрирате, можете да създавате публикации и да опишете всички случващи се събития във вашия град и да ги покажете в глобална емисия на потребители от цял ​​свят.
Вече няма нужда да използвате голям брой новинарски портали, нашият агрегатор ви позволява да видите всичко, което всеки ресурс пуска на едно място.
Никога не е било по-лесно да филтрирате и да търсите новини. Avalanches позволява на всеки автор да предаде информация на своята целева аудитория, да получава обратна връзка от активна общност и да показва публикациите си в световната емисия.
News icon

Как работи?

01
How to work icon 01
Създавате новинарска публикация в регионалната емисия на вашия град.
02
How to work icon 02
Получавайки активност от потребители, рейтингът на вашата публикация расте.
03
How to work icon 03
Изданието се придвижва с едно ниво по-високо, влизайки в топ емисиите на страната.
04
How to work icon 04
Впоследствие, след като е високо оценена от читателите във вашата страна, публикацията ви може да се превърне в заглавие на новини от световна класа, попадайки в глобалната емисия на потребителите на Avalanches.

Характеристики на платформата

Flag icon

Панаир ( Табло за обяви )

Създавайте обяви и продавайте продукти, предоставяйте услуги или пазарувайте и намерете експертите, от които се нуждаете. Много категории улесняват търсенето ви и ви помагат да намерите точно това, което търсите!
Flag icon

Метеорологично време

Avalanches показва точната прогноза за времето за вашия град на пребиваване. Прогнозата за времето е винаги достъпна и видима за вас веднага щом влезете в нашата платформа.
Flag icon

Групи

Нашият ресурс дава на потребителите възможността да създават групи и общности. Споделянето на информация и обсъждането на скорошни събития със съмишленици стана по-лесно от всякога.
Flag icon

Новинарски канали

Превключвайте между различни новинарски емисии: една от вашия град, държава, света и лична емисия. Новините се сортират в зависимост от вашето местоположение. В допълнение, всеки потребител може да създаде личен филтър, като избере градове, медии и групи, абонирайки се за техните актуализации, което не само ще ви позволи да не губите личното си време в търсене на необходимите заглавия на новини, но и веднага да видите всички новини, които вие се интересуват точно във вашата лична емисия.

Възможности

card icon
Създаване и разпространение на съдържание
Споделяйте информация, създавайте аудитория, обсъждайте теми, които са важни за вас, и споделяйте мултимедия с общността на ВАШИТЕ хора. Всичко това с прост, интуитивен текстов редактор, който винаги е на върха на пръстите ви.
card icon
Четете само подходяща информация
Преглеждайте и се абонирайте за официалните медии и четете само надеждни новини от реномирани източници във вашата емисия всеки ден. Насладете се на всичките си любими източници на едно място и открийте новини от цял ​​свят, на всички езици и напълно безплатно.
card icon
Присъединете се към нови общности и създайте свои собствени
Нашата групова функция ви позволява да създадете страница на организация, бизнес или тематична общност на всяко място, за да получите органичен обхват за вашата целева аудитория. Намерете вашите съмишленици и обсъдете какво е важно за вас на нова, удобна и красива платформа.

За кого е тази платформа?

table icon
table icon
За писателите
Avalanches е уникален ресурс за писатели, който ви позволява да бъдете възможно най-близо до публиката си. Това се постига с филтъра по местоположение - всеки регистриран потребител може да създава публикации за събития, които се случват в неговия регион и да намира обратна връзка от други заинтересовани потребители. Благодарение на тази функция всеки писател може да натрупа заинтересована аудитория и бързо да я разшири, разпространявайки информация за подходящи новини и събития.
table icon
За читателите
Avalanches е платформа, където всеки може да научи за всички световни събития. Само си представете: всички новини, от местни до световни, на един новинарски портал. Медийният агрегатор ви позволява да научите за най-новите актуализации от официални източници, а местната новинарска емисия ви позволява да четете за различни събития от първа ръка.

Avalanches е нов, уникален ресурс за създаване и четене на новини, който служи на потребителя като иновативен инструмент за обмен на информация. Бъдете в центъра на всички събития: получавайте новини от очевидци, бъдете в течение на всичко, което се случва около вас и пишете за вашата публика!

Създайте ново информационно пространство с Avalanches точно сега.

Включи се сега
AVALANCHES Упълномощаване
visibility

Регистрирайки се, вие се съгласявате с: Условия за ползване и Политика за поверителност, включително използване на бисквитки.