Ulogovati se

Avalanches je inovativna platforma za vijesti

gdje možete dobiti najnovija ažuriranja od zvaničnih autoritativnih medija, kreirati lokalne vijesti i povećati broj svojih aktivnih pretplatnika.

AVALANCHES Autorizacija
visibility

Prijavom se slažete sa: Uslovi korištenja i Politika privatnosti, uključujući upotreba kolačića.

Avalanches je jedinstvena, inovativna platforma koja omogućava svakom korisniku da otkrije sve najnovije vijesti od malog ruralnog grada do cijelog svijeta.
Nakon registracije, možete kreirati postove i opisati sve događaje u vašem gradu i prikazati ih u globalnom feedu korisnika širom svijeta.
Više nema potrebe za korištenjem velikog broja novinskih portala, naš agregator vam omogućava da vidite sve što svaki resurs objavljuje na jednom mjestu.
Nikada nije bilo lakše filtrirati i pretraživati ​​vijesti. Avalanches omogućava svakom autoru da prenese informacije svojoj ciljnoj publici, dobije povratnu informaciju od aktivne zajednice i prikaže svoje objave u svjetskom feedu.
News icon

Kako radi?

01
How to work icon 01
Vi kreirate novinsku publikaciju u regionalnom feedu vašeg grada.
02
How to work icon 02
Primanjem aktivnosti od korisnika, rejting vaše publikacije raste.
03
How to work icon 03
Publikacija se pomjera na viši nivo, ulazeći u top feed u zemlji.
04
How to work icon 04
Nakon toga, pošto su ga čitatelji u vašoj zemlji visoko cijenili, vaša publikacija može postati naslov vijesti svjetske klase, ući u globalni feed korisnika Avalanchesa.

Karakteristike platforme

Flag icon

Sajam ( Oglasna ploča )

Kreirajte oglase i prodajte proizvode, pružajte usluge ili kupujte i pronađite stručnjake koji su vam potrebni. Mnoge kategorije olakšavaju vaše pretraživanje i pomažu vam da pronađete upravo ono što tražite!
Flag icon

Vrijeme

Avalanches prikazuje točnu vremensku prognozu za vaš grad prebivališta. Vremenska prognoza je uvijek dostupna i vidljiva vam čim se prijavite na našu platformu.
Flag icon

Grupe

Naš resurs daje korisnicima mogućnost da kreiraju grupe i zajednice. Dijeljenje informacija i razgovor o nedavnim događajima sa ljudima koji imaju isto mišljenje postalo je lakše nego ikad.
Flag icon

News feeds

Prebacite se između različitih izvora vijesti: jednog vašeg grada, zemlje, svijeta i ličnog. Vijesti se sortiraju ovisno o vašoj lokaciji. Osim toga, svaki korisnik može kreirati lični filter odabirom gradova, medija i grupa, pretplatom na njihova ažuriranja, što ne samo da će vam omogućiti da ne gubite lično vrijeme na traženje potrebnih naslova vijesti, već i da odmah vidite sve vijesti koje imate. zainteresovani za pravo u vašem ličnom feedu.

Mogućnosti

card icon
Kreiranje i distribucija sadržaja
Dijelite informacije, izgradite publiku, razgovarajte o temama koje su vam važne i dijelite multimediju sa zajednicom VAŠIH ljudi. Sve to uz jednostavan, intuitivni uređivač teksta koji vam je uvijek na dohvat ruke.
card icon
Čitajte samo relevantne informacije
Pretražujte i pretplatite se na zvanične medije i svaki dan čitajte samo pouzdane vijesti iz renomiranih izvora u svom feedu. Uživajte u svim svojim omiljenim izvorima na jednom mjestu i otkrijte vijesti iz cijelog svijeta, na svim jezicima i potpuno besplatno.
card icon
Pridružite se novim zajednicama i stvorite svoju
Naša grupna funkcija vam omogućava da kreirate organizaciju, poslovnu ili tematsku stranicu zajednice na bilo kojoj lokaciji kako biste dobili organski doseg za svoju ciljnu publiku. Pronađite svoje istomišljenike i razgovarajte o tome šta vam je važno na novoj, praktičnoj i lijepoj platformi.

Za koga je ova platforma?

table icon
table icon
Za pisce
Avalanches je jedinstven resurs za pisce koji vam omogućava da budete što bliže publici. To se postiže filterom po lokaciji - svaki registrovani korisnik može kreirati postove o događajima koji se dešavaju u njegovoj regiji i pronaći povratne informacije od drugih zainteresiranih korisnika. Zahvaljujući ovoj osobini, svaki pisac može akumulirati zainteresiranu publiku i brzo je proširiti, šireći informacije o relevantnim vijestima i događajima.
table icon
Za čitaoce
Avalanches je platforma na kojoj svi mogu saznati o svim svjetskim događajima. Zamislite samo: sve vijesti, od lokalnih do svjetskih, na jednom portalu. Agregator medija vam omogućava da saznate o najnovijim ažuriranjima iz službenih izvora, a lokalni vijesti vam omogućavaju da iz prve ruke čitate o različitim događajima.

Avalanches je nov, jedinstven resurs za kreiranje i čitanje vijesti, koji korisniku služi kao inovativno sredstvo za razmjenu informacija. Budite usred svih događaja: primajte vijesti od očevidaca, budite u toku sa svime što se dešava oko vas i pišite za svoju publiku!

Kreirajte novi informativni prostor uz Avalanche odmah.

Prijavi se sada
AVALANCHES Autorizacija
visibility

Prijavom se slažete sa: Uslovi korištenja i Politika privatnosti, uključujući upotreba kolačića.