iniciar Sessió

Allaus és una plataforma de notícies innovadora

on podeu obtenir les últimes actualitzacions dels mitjans oficials autoritzats, crear notícies locals i augmentar el nombre de subscriptors actius.

AVALANCHES Autorització
visibility

En registrar-vos, accepteu: Termes del servei i Política de privacitat, inclòs ús de cookies.

Allaus és una plataforma única i innovadora que permet a cada usuari descobrir totes les últimes notícies d'un petit poble rural a tot el món.
Després d'haver registrat, podeu crear publicacions i descriure tots els esdeveniments que ocorren a la vostra ciutat i mostrar-los en un feed global d'usuaris de tot el món.
Ja no cal utilitzar un gran nombre de portals de notícies, el nostre agregador permet veure tot el que cada recurs allibera en un sol lloc.
Mai ha estat tan fàcil filtrar i cercar notícies. Avalanches permet a cada autor transmetre informació al seu públic objectiu, rebre comentaris d'una comunitat activa i mostrar les seves publicacions al canal mundial.
News icon

Com funciona?

01
How to work icon 01
Creeu una publicació de notícies al canal regional de la vostra ciutat.
02
How to work icon 02
En rebre activitat dels usuaris, la valoració de la teva publicació creix.
03
How to work icon 03
La publicació es mou un nivell més amunt, arribant al canal principal del país.
04
How to work icon 04
Posteriorment, després d'haver estat molt apreciada pels lectors del vostre país, la vostra publicació pot convertir-se en un titular de notícies de classe mundial, entrant al canal global dels usuaris d'Avalanches.

Característiques de la plataforma

Flag icon

Fira (Tauler d'anuncis)

Creeu llistes i veneu productes, proporcioneu serveis o compreu i trobeu els experts que necessiteu. Moltes categories faciliten la cerca i t'ajuden a trobar exactament el que estàs buscant!
Flag icon

El temps

Allaus mostra la previsió meteorològica exacta de la vostra ciutat de residència. La previsió meteorològica sempre està disponible i visible per a vostè tan bon punt inicieu sessió a la nostra plataforma.
Flag icon

Grups

El nostre recurs ofereix als usuaris la possibilitat de crear grups i comunitats. Compartir informació i discutir esdeveniments recents amb persones afins s'ha tornat més fàcil que mai.
Flag icon

Fonts de notícies

Canvia entre diferents canals de notícies: un de la teva ciutat, país, món i canal personal. Les notícies s'ordenen en funció de la vostra ubicació. A més, cada usuari pot crear un filtre personal seleccionant ciutats, mitjans i grups, subscrivint-se a les seves actualitzacions, la qual cosa no només us permetrà no perdre el vostre temps personal buscant els titulars de les notícies necessàries, sinó també veure immediatament totes les notícies que teniu. us interessa directament al vostre feed personal.

Oportunitats

card icon
Creació i distribució de continguts
Comparteix informació, crea una audiència, discuteix temes que són importants per a tu i comparteix multimèdia amb la comunitat de la teva gent. Tot això amb un editor de text senzill i intuïtiu que sempre està a la punta dels dits.
card icon
Llegiu només informació rellevant
Navega i subscriu-te als mitjans oficials i llegeix cada dia només notícies fiables de fonts de confiança al teu feed. Gaudeix de totes les teves fonts preferides en un sol lloc i descobreix notícies d'arreu del món, en tots els idiomes i de forma totalment gratuïta.
card icon
Uneix-te a noves comunitats i crea-ne de pròpies
La nostra funció de grup us permet crear una pàgina d'organització, empresa o comunitat temàtica en qualsevol lloc per obtenir un abast orgànic per al vostre públic objectiu. Trobeu les vostres persones amb idees afins i discutiu què és important per a vosaltres en una plataforma nova, còmoda i bonica.

Per a qui va aquesta plataforma?

table icon
table icon
Per als escriptors
Allaus és un recurs únic per als escriptors que us permet estar el més a prop possible del vostre públic. Això s'aconsegueix amb el filtre per ubicació: cada usuari registrat pot crear publicacions sobre esdeveniments que es produeixen a la seva regió i trobar comentaris d'altres usuaris interessats. Gràcies a aquesta funció, cada escriptor pot acumular audiència interessada i ampliar-la ràpidament, difonent informació sobre notícies i esdeveniments rellevants.
table icon
Per als lectors
Allaus és una plataforma on tothom pot descobrir tots els esdeveniments mundials. Imagineu-vos: totes les notícies, des del local fins al món, en un sol portal de notícies. Un agregador de mitjans us permet conèixer les últimes actualitzacions de fonts oficials, i un canal de notícies local us permet llegir de primera mà sobre diferents esdeveniments.

Allaus és un recurs nou i únic per crear i llegir notícies, que serveix a l'usuari com una eina innovadora per intercanviar informació. Estigueu al mig de tots els esdeveniments: rep notícies de testimonis oculars, estigueu al dia de tot el que passa al vostre voltant i escriviu per al vostre públic!

Crea ara mateix un nou espai informatiu amb Allaus.

Registra't ara
AVALANCHES Autorització
visibility

En registrar-vos, accepteu: Termes del servei i Política de privacitat, inclòs ús de cookies.