Log på

Avalanches er en innovativ nyhedsplatform

hvor du kan få de seneste opdateringer fra officielle autoritative medier, oprette lokale nyheder og øge antallet af dine aktive abonnenter.

AVALANCHES Bemyndigelse
visibility

Ved at tilmelde dig accepterer du: Betingelser for brug og Fortrolighedspolitik, inklusive brug af cookies.

Avalanches er en unik, innovativ platform, der giver enhver bruger mulighed for at opdage alle de seneste nyheder fra en lille landby til hele verden.
Efter registrering kan du oprette indlæg og beskrive alle de begivenheder, der forekommer i din by og vise dem i et globalt feed af brugere over hele verden.
Der er ikke længere behov for at bruge et stort antal nyhedsportaler, vores aggregator giver dig mulighed for at se alt, hvad hver ressource frigiver på ét enkelt sted.
Det har aldrig været nemmere at filtrere og søge efter nyheder. Avalanches giver hver forfatter mulighed for at formidle information til deres målgruppe, modtage feedback fra et aktivt fællesskab og vise deres indlæg i verdensfeedet.
News icon

Hvordan det virker?

01
How to work icon 01
Du opretter en nyhedspublikation i din bys regionale feed.
02
How to work icon 02
Når du modtager aktivitet fra brugere, vokser vurderingen af ​​din publikation.
03
How to work icon 03
Udgivelsen rykker et niveau højere og kommer ind i landets topfeed.
04
How to work icon 04
Efterfølgende, efter at være blevet meget værdsat af læsere i dit land, kan din publikation blive en nyhedsoverskrift i verdensklasse, der kommer ind i det globale feed af Avalanches-brugere.

Platforms funktioner

Flag icon

Fair ( Classifieds Board )

Opret fortegnelser og sælg produkter, lever tjenester eller shop og find de eksperter, du har brug for. Mange kategorier gør din søgning lettere og hjælper dig med at finde præcis det, du leder efter!
Flag icon

Vejr

Avalanches viser den nøjagtige vejrudsigt for din bopælsby. Vejrudsigten er altid tilgængelig og synlig for dig, så snart du logger ind på vores platform.
Flag icon

Grupper

Vores ressource giver brugerne mulighed for at oprette grupper og fællesskaber. Det er blevet nemmere end nogensinde at dele information og diskutere nylige begivenheder med ligesindede.
Flag icon

Nyhedsfeeds

Skift mellem forskellige nyhedsfeeds: en af ​​din by, land, verden og personlige feed. Nyheder sorteres afhængigt af din placering. Derudover kan hver bruger oprette et personligt filter ved at vælge byer, medier og grupper, abonnere på deres opdateringer, hvilket ikke kun giver dig mulighed for ikke at spilde din personlige tid på at søge efter nødvendige nyhedsoverskrifter, men også for straks at se alle de nyheder, du er interesseret i lige i dit personlige feed.

Muligheder

card icon
Oprettelse og distribution af indhold
Del information, opbyg et publikum, diskuter emner, der er vigtige for dig, og del multimedier med DINE folks fællesskab. Alt dette med en enkel, intuitiv teksteditor, der altid er lige ved hånden.
card icon
Læs kun relevant information
Gennemse og abonner på de officielle medier og læs kun pålidelige nyheder fra velrenommerede kilder i dit feed hver dag. Nyd alle dine yndlingskilder på ét sted, og opdag nyheder fra hele verden, på alle sprog og helt gratis.
card icon
Slut dig til nye fællesskaber og opret dine egne
Vores gruppefunktion giver dig mulighed for at oprette en organisations-, virksomheds- eller tematisk fællesskabsside på et hvilket som helst sted for at få organisk rækkevidde til din målgruppe. Find dine ligesindede og diskuter, hvad der er vigtigt for dig på en ny, bekvem og smuk platform.

Hvem er denne platform for?

table icon
table icon
For forfattere
Avalanches er en unik ressource for forfattere, der giver dig mulighed for at være så tæt på dit publikum som muligt. Dette opnås med filteret efter lokation - hver registreret bruger kan oprette opslag om begivenheder, der finder sted i hans region, og finde feedback fra andre interesserede brugere. Takket være denne funktion kan hver forfatter akkumulere et interesseret publikum og hurtigt udvide det og sprede information om relevante nyheder og begivenheder.
table icon
For læserne
Avalanches er en platform, hvor alle kan opdage alle verdensbegivenheder. Bare forestil dig: alle nyheder, fra lokal til verden, på én nyhedsportal. En medieaggregator giver dig mulighed for at finde ud af de seneste opdateringer fra officielle kilder, og et lokalt nyhedsfeed giver dig mulighed for at læse om forskellige begivenheder på egen hånd.

Avalanches er en ny, unik ressource til at skabe og læse nyheder, der tjener brugeren som et innovativt værktøj til at udveksle information. Vær midt i alle begivenheder: Få nyheder fra øjenvidner, hold dig ajour med alt, hvad der sker omkring dig, og skriv til dit publikum!

Opret et nyt informationsområde med Avalanches lige nu.

Tilmeld dig nu
AVALANCHES Bemyndigelse
visibility

Ved at tilmelde dig accepterer du: Betingelser for brug og Fortrolighedspolitik, inklusive brug af cookies.