Σύνδεση

Το Avalanches είναι μια καινοτόμος πλατφόρμα ειδήσεων

όπου μπορείτε να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις από επίσημα έγκυρα μέσα ενημέρωσης, να δημιουργείτε τοπικές ειδήσεις και να αυξήσετε τον αριθμό των ενεργών συνδρομητών σας.

AVALANCHES Εξουσιοδότηση
visibility

Με την εγγραφή σας, αποδέχεστε τα εξής: Οροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου, συμπεριλαμβανομένου χρήση Cookies.

Το Avalanches είναι μια μοναδική, καινοτόμος πλατφόρμα που επιτρέπει σε κάθε χρήστη να ανακαλύψει όλα τα τελευταία νέα από μια μικρή αγροτική πόλη σε ολόκληρο τον κόσμο.
Μετά την εγγραφή, μπορείτε να δημιουργήσετε αναρτήσεις και να περιγράψετε όλα τα συμβάντα που συμβαίνουν στην πόλη σας και να τα εμφανίσετε σε μια παγκόσμια ροή χρηστών σε όλο τον κόσμο.
Δεν υπάρχει πλέον καμία ανάγκη να χρησιμοποιείτε μεγάλο αριθμό πυλών ειδήσεων, ο αθροιστής μας σάς επιτρέπει να βλέπετε όλα όσα δημοσιεύει κάθε πόρος σε ένα μόνο μέρος.
Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να φιλτράρεις και να αναζητάς ειδήσεις. Το Avalanches επιτρέπει σε κάθε συγγραφέα να μεταφέρει πληροφορίες στο κοινό-στόχο του, να λαμβάνει σχόλια από μια ενεργή κοινότητα και να εμφανίζει τις δημοσιεύσεις του στην παγκόσμια ροή.
News icon

Πως δουλεύει?

01
How to work icon 01
Δημιουργείτε μια δημοσίευση ειδήσεων στην περιφερειακή ροή της πόλης σας.
02
How to work icon 02
Λαμβάνοντας δραστηριότητα από χρήστες, η βαθμολογία της έκδοσής σας αυξάνεται.
03
How to work icon 03
Η δημοσίευση κινείται ένα επίπεδο ψηλότερα, μπαίνοντας στην κορυφαία ροή της χώρας.
04
How to work icon 04
Στη συνέχεια, έχοντας εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους αναγνώστες στη χώρα σας, η δημοσίευσή σας μπορεί να γίνει τίτλος ειδήσεων παγκόσμιας κλάσης, καθώς θα μπει στην παγκόσμια ροή των χρηστών Avalanches.

Χαρακτηριστικά πλατφόρμας

Flag icon

Έκθεση (Πίνακας Αγγελιών)

Δημιουργήστε καταχωρίσεις και πουλήστε προϊόντα, παρέχετε υπηρεσίες ή ψωνίστε και βρείτε τους ειδικούς που χρειάζεστε. Πολλές κατηγορίες διευκολύνουν την αναζήτησή σας και σας βοηθούν να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε!
Flag icon

Καιρός

Το Avalanches δείχνει την ακριβή πρόγνωση του καιρού για την πόλη της κατοικίας σας. Η πρόγνωση καιρού είναι πάντα διαθέσιμη και ορατή σε εσάς μόλις συνδεθείτε στην πλατφόρμα μας.
Flag icon

Ομάδες

Ο πόρος μας δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργούν ομάδες και κοινότητες. Η κοινή χρήση πληροφοριών και η συζήτηση πρόσφατων γεγονότων με ομοϊδεάτες έχει γίνει πιο εύκολη από ποτέ.
Flag icon

Ροές ειδήσεων

Κάντε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών ροών ειδήσεων: μία από την πόλη, τη χώρα, τον κόσμο και την προσωπική σας ροή. Τα νέα ταξινομούνται ανάλογα με την τοποθεσία σας. Επιπλέον, κάθε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει ένα προσωπικό φίλτρο επιλέγοντας πόλεις, μέσα και ομάδες, εγγραφώντας στις ενημερώσεις τους, το οποίο όχι μόνο θα σας επιτρέψει να μην χάνετε τον προσωπικό σας χρόνο αναζητώντας τίτλους ειδήσεων που χρειάζεστε, αλλά και να βλέπετε αμέσως όλες τις ειδήσεις που ενδιαφέρονται για την προσωπική σας ροή.

Ευκαιρίες

card icon
Δημιουργία και διανομή περιεχομένου
Μοιραστείτε πληροφορίες, δημιουργήστε ένα κοινό, συζητήστε θέματα που είναι σημαντικά για εσάς και μοιραστείτε πολυμέσα με την κοινότητα των ανθρώπων ΣΑΣ. Όλα αυτά με ένα απλό, διαισθητικό πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου που βρίσκεται πάντα στην άκρη των δακτύλων σας.
card icon
Διαβάστε μόνο σχετικές πληροφορίες
Περιηγηθείτε και εγγραφείτε στα επίσημα μέσα ενημέρωσης και διαβάζετε καθημερινά μόνο αξιόπιστες ειδήσεις από αξιόπιστες πηγές στη ροή σας. Απολαύστε όλες τις αγαπημένες σας πηγές σε ένα μέρος και ανακαλύψτε νέα από όλο τον κόσμο, σε όλες τις γλώσσες και εντελώς δωρεάν.
card icon
Γίνετε μέλος σε νέες κοινότητες και δημιουργήστε τις δικές σας
Η ομαδική μας λειτουργία σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια σελίδα οργάνωσης, επιχείρησης ή θεματικής κοινότητας σε οποιαδήποτε τοποθεσία για να αποκτήσετε οργανική προσέγγιση στο κοινό-στόχο σας. Βρείτε τους ομοϊδεάτες σας και συζητήστε τι είναι σημαντικό για εσάς σε μια νέα, βολική και όμορφη πλατφόρμα.

Σε ποιον απευθύνεται αυτή η πλατφόρμα;

table icon
table icon
Για συγγραφείς
Το Avalanches είναι ένας μοναδικός πόρος για συγγραφείς που σας επιτρέπει να είστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο κοινό σας. Αυτό επιτυγχάνεται με το φίλτρο ανά τοποθεσία - κάθε εγγεγραμμένος χρήστης μπορεί να δημιουργήσει αναρτήσεις για συμβάντα που συμβαίνουν στην περιοχή του και να βρει σχόλια από άλλους ενδιαφερόμενους χρήστες. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό, κάθε συγγραφέας μπορεί να συγκεντρώσει το ενδιαφερόμενο κοινό και να το επεκτείνει γρήγορα, διαδίδοντας πληροφορίες για σχετικές ειδήσεις και εκδηλώσεις.
table icon
Για τους αναγνώστες
Το Avalanches είναι μια πλατφόρμα όπου ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει όλα τα παγκόσμια γεγονότα. Απλά φανταστείτε: όλες οι ειδήσεις, από τοπικό σε κόσμο, σε μια πύλη ειδήσεων. Ένα πρόγραμμα συγκέντρωσης πολυμέσων σάς επιτρέπει να μάθετε για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις από επίσημες πηγές και μια τοπική ροή ειδήσεων σάς επιτρέπει να διαβάζετε για διάφορα γεγονότα από πρώτο χέρι.

Το Avalanches είναι μια νέα, μοναδική πηγή για τη δημιουργία και την ανάγνωση ειδήσεων, που εξυπηρετεί τον χρήστη ως ένα καινοτόμο εργαλείο για την ανταλλαγή πληροφοριών. Να είστε στη μέση όλων των γεγονότων: λάβετε νέα από αυτόπτες μάρτυρες, μείνετε ενήμεροι για όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας και γράψτε για το κοινό σας!

Δημιουργήστε έναν νέο χώρο ενημέρωσης με το Avalanches τώρα.

Εγγραφείτε τώρα
AVALANCHES Εξουσιοδότηση
visibility

Με την εγγραφή σας, αποδέχεστε τα εξής: Οροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου, συμπεριλαμβανομένου χρήση Cookies.