Kirjaudu sisään

Avalanches on innovatiivinen uutisalusta

josta saat viimeisimmät päivitykset virallisista arvovaltaisista tiedotusvälineistä, voit luoda paikallisia uutisia ja lisätä aktiivisten tilaajiesi määrää.

AVALANCHES Valtuutus
visibility

Rekisteröitymällä hyväksyt seuraavat asiat: Käyttöehdot ja Tietosuojakäytäntö, mukaan lukien evästeiden käyttöä.

Avalanches on ainutlaatuinen, innovatiivinen alusta, jonka avulla jokainen käyttäjä voi löytää viimeisimmät uutiset pienestä maaseutukaupungista koko maailmaan.
Rekisteröitymisen jälkeen voit luoda viestejä ja kuvata kaikkia kaupungissasi tapahtuvia tapahtumia ja näyttää ne maailmanlaajuisessa syötteessä käyttäjistä ympäri maailmaa.
Enää ei tarvitse käyttää suurta määrää uutisportaaleja, vaan aggregaattorimme avulla näet kaiken, mitä kukin resurssi julkaisee yhdessä paikassa.
Uutisten suodattaminen ja etsiminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Avalanchesin avulla jokainen kirjoittaja voi välittää tietoa kohdeyleisölle, saada palautetta aktiiviselta yhteisöltä ja näyttää julkaisunsa maailman syötteessä.
News icon

Kuinka se toimii?

01
How to work icon 01
Luot uutisjulkaisun kaupunkisi aluesyötteeseen.
02
How to work icon 02
Kun vastaanotat käyttäjiltä toimintaa, julkaisusi luokitus kasvaa.
03
How to work icon 03
Julkaisu siirtyy tason korkeammalle noustaen maan kärkisyötteeseen.
04
How to work icon 04
Myöhemmin, kun julkaisusi on saanut kotimaasi lukijoiden suuren arvostuksen, julkaisustasi voi tulla maailmanluokan uutisotsikko, joka pääsee Avalanchesin käyttäjien maailmanlaajuiseen syötteeseen.

Alustan ominaisuudet

Flag icon

Fair ( Luokitellut Board )

Luo listauksia ja myy tuotteita, tarjoa palveluita tai shoppaile ja löydä tarvitsemasi asiantuntijat. Monet luokat helpottavat hakuasi ja auttavat sinua löytämään juuri etsimäsi!
Flag icon

Sää

Avalanches näyttää asuinkaupunkisi tarkan sääennusteen. Sääennuste on aina saatavilla ja näkyvissä heti, kun kirjaudut alustallemme.
Flag icon

ryhmät

Resurssimme antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda ryhmiä ja yhteisöjä. Tiedon jakamisesta ja viimeaikaisista tapahtumista samanhenkisten ihmisten kanssa keskustelemisesta on tullut helpompaa kuin koskaan.
Flag icon

Uutissyötteet

Vaihda eri uutissyötteiden välillä: yksi kaupunkisi, maasi, maailmasi ja henkilökohtainen syöte. Uutiset lajitellaan sijaintisi mukaan. Lisäksi jokainen käyttäjä voi luoda henkilökohtaisen suodattimen valitsemalla kaupunkeja, mediaa ja ryhmiä, tilaamalla niiden päivitykset, jolloin et vain tuhlaa henkilökohtaista aikaasi tarvittavien uutisotsikoiden etsimiseen, vaan myös näet välittömästi kaikki uutiset. ovat kiinnostuneita henkilökohtaisesta syötteestäsi.

Mahdollisuudet

card icon
Sisällön luominen ja jakelu
Jaa tietoa, kokoa yleisöä, keskustele sinulle tärkeistä aiheista ja jaa multimediaa ihmisten yhteisön kanssa. Kaikki tämä yksinkertaisella, intuitiivisella tekstieditorilla, joka on aina sormiesi kärjessä.
card icon
Lue vain asiaankuuluvat tiedot
Selaa ja tilaa virallista mediaa ja lue syötteestäsi päivittäin vain luotettavia uutisia hyvämaineisista lähteistä. Nauti kaikista suosikkilähteistäsi yhdessä paikassa ja löydä uutisia kaikkialta maailmasta, kaikilla kielillä ja täysin ilmaiseksi.
card icon
Liity uusiin yhteisöihin ja luo omia
Ryhmätoimintomme avulla voit luoda organisaation, yrityksen tai temaattisen yhteisösivun mihin tahansa paikkaan tavoittaaksesi kohdeyleisösi orgaanisesti. Etsi samanhenkisiä ihmisiä ja keskustele sinulle tärkeästä uudella, kätevällä ja kauniilla alustalla.

Kenelle tämä alusta on tarkoitettu?

table icon
table icon
Kirjoittajille
Avalanches on ainutlaatuinen resurssi kirjoittajille, jonka avulla voit olla mahdollisimman lähellä yleisöäsi. Tämä saavutetaan sijaintikohtaisella suodattimella - jokainen rekisteröitynyt käyttäjä voi luoda viestejä alueellaan tapahtuvista tapahtumista ja löytää palautetta muilta kiinnostuneilta käyttäjiltä. Tämän ominaisuuden ansiosta jokainen kirjoittaja voi kerätä kiinnostuneen yleisön ja laajentaa sitä nopeasti levittämällä tietoa asiaan liittyvistä uutisista ja tapahtumista.
table icon
Lukijoille
Avalanches on alusta, jossa jokainen voi saada tietoa kaikista maailman tapahtumista. Kuvittele vain: kaikki uutiset paikallisesta maailmaan yhdessä uutisportaalissa. Mediakokoojan avulla saat tietoa viimeisimmistä päivityksistä virallisista lähteistä, ja paikallisen uutissyötteen avulla voit lukea eri tapahtumista omakohtaisesti.

Avalanches on uusi, ainutlaatuinen resurssi uutisten luomiseen ja lukemiseen ja palvelee käyttäjää innovatiivisena tiedonvaihdon työkaluna. Ole kaikkien tapahtumien keskellä: hanki uutisia silminnäkijiltä, ​​pysy ajan tasalla kaikesta, mitä ympärilläsi tapahtuu ja kirjoita yleisöllesi!

Luo uusi tietotila Avalanchesin avulla juuri nyt.

Ilmoittaudu nyt
AVALANCHES Valtuutus
visibility

Rekisteröitymällä hyväksyt seuraavat asiat: Käyttöehdot ja Tietosuojakäytäntö, mukaan lukien evästeiden käyttöä.