Prijaviti se

Avalanches je inovativna platforma za vijesti

gdje možete dobiti najnovija ažuriranja od službenih autoritativnih medija, kreirati lokalne vijesti i povećati broj svojih aktivnih pretplatnika.

AVALANCHES Autorizacija
visibility

Prijavom se slažete sa: Uvjeti pružanja usluge i Politika privatnosti, uključujući korištenje kolačića.

Avalanches je jedinstvena, inovativna platforma koja svakom korisniku omogućuje da otkrije sve najnovije vijesti od malog ruralnog mjesta do cijelog svijeta.
Nakon registracije, možete kreirati postove i opisati sve događaje u vašem gradu te ih prikazati u globalnom feedu korisnika diljem svijeta.
Više nema potrebe za korištenjem velikog broja portala s vijestima, naš agregator vam omogućuje da vidite sve što svaki resurs objavljuje na jednom mjestu.
Nikada nije bilo lakše filtrirati i pretraživati ​​vijesti. Avalanches omogućuje svakom autoru da prenese informacije svojoj ciljnoj publici, dobije povratnu informaciju od aktivne zajednice i prikaže svoje objave u svjetskom feedu.
News icon

Kako radi?

01
How to work icon 01
Vi kreirate vijesti u regionalnom feedu svog grada.
02
How to work icon 02
Primanjem aktivnosti od korisnika, ocjena vaše publikacije raste.
03
How to work icon 03
Publikacija se pomiče na višu razinu, ulazeći u top feed u zemlji.
04
How to work icon 04
Nakon toga, budući da su ga čitatelji u vašoj zemlji visoko cijenili, vaša bi publikacija mogla postati naslov vijesti svjetske klase, ući u globalni feed korisnika Avalanchesa.

Značajke platforme

Flag icon

Sajam ( ploča s oglasima )

Kreirajte oglase i prodajte proizvode, pružajte usluge ili kupujte i pronađite stručnjake koji su vam potrebni. Mnoge kategorije olakšavaju vaše pretraživanje i pomažu vam pronaći upravo ono što tražite!
Flag icon

Vrijeme

Avalanches prikazuje točnu vremensku prognozu za vaš grad prebivališta. Vremenska prognoza je uvijek dostupna i vidljiva vam čim se prijavite na našu platformu.
Flag icon

Grupe

Naš resurs korisnicima daje mogućnost stvaranja grupa i zajednica. Dijeljenje informacija i rasprava o nedavnim događajima s istomišljenicima postalo je lakše nego ikad.
Flag icon

Izvori vijesti

Prebacite se između različitih feedova vijesti: jednog vašeg grada, zemlje, svijeta i osobnih. Vijesti su razvrstane ovisno o vašoj lokaciji. Osim toga, svaki korisnik može kreirati osobni filter odabirom gradova, medija i grupa, pretplatom na njihova ažuriranja, što ne samo da će vam omogućiti da ne gubite svoje osobno vrijeme na traženje potrebnih naslova vijesti, već i da odmah vidite sve vijesti koje imate zainteresirani za pravo u vašem osobnom feedu.

Mogućnosti

card icon
Kreiranje i distribucija sadržaja
Dijelite informacije, izgradite publiku, raspravljajte o temama koje su vam važne i dijelite multimediju sa zajednicom SVOJIH ljudi. Sve to uz jednostavan, intuitivni uređivač teksta koji vam je uvijek na dohvat ruke.
card icon
Čitajte samo relevantne informacije
Pregledajte i pretplatite se na službene medije i svaki dan čitajte samo pouzdane vijesti iz renomiranih izvora u svom feedu. Uživajte u svim svojim omiljenim izvorima na jednom mjestu i otkrijte vijesti iz cijelog svijeta, na svim jezicima i potpuno besplatno.
card icon
Pridružite se novim zajednicama i stvorite svoju
Naša grupna funkcija omogućuje vam stvaranje stranice organizacije, poslovanja ili tematske zajednice na bilo kojem mjestu kako biste dobili organski doseg za svoju ciljanu publiku. Pronađite svoje istomišljenike i razgovarajte o tome što vam je važno na novoj, prikladnoj i lijepoj platformi.

Kome je ova platforma namijenjena?

table icon
table icon
Za pisce
Avalanches je jedinstven resurs za pisce koji vam omogućuje da budete što bliže publici. To se postiže filtrom po lokaciji - svaki registrirani korisnik može kreirati postove o događajima koji se događaju u njegovoj regiji i pronaći povratne informacije od drugih zainteresiranih korisnika. Zahvaljujući ovoj značajci, svaki pisac može prikupiti zainteresiranu publiku i brzo je proširiti, šireći informacije o relevantnim vijestima i događajima.
table icon
Za čitatelje
Avalanches je platforma na kojoj svatko može saznati o svim svjetskim događajima. Zamislite samo: sve vijesti, od lokalnih do svjetskih, na jednom news portalu. Agregator medija omogućuje vam da saznate o najnovijim ažuriranjima iz službenih izvora, a lokalni izvor vijesti omogućuje vam da iz prve ruke čitate o različitim događajima.

Avalanches je novi, jedinstveni resurs za kreiranje i čitanje vijesti, koji korisniku služi kao inovativni alat za razmjenu informacija. Budite usred svih događaja: primajte vijesti od očevidaca, budite u toku sa svime što se događa oko vas i pišite za svoju publiku!

Stvorite novi informativni prostor uz Avalanche odmah.

Prijavi se sad
AVALANCHES Autorizacija
visibility

Prijavom se slažete sa: Uvjeti pružanja usluge i Politika privatnosti, uključujući korištenje kolačića.