Belépés

A Avalanches egy innovatív hírplatform

ahol megkaphatja a legfrissebb frissítéseket a hivatalos médiától, helyi híreket készíthet és növelheti aktív előfizetőinek számát.

AVALANCHES Engedélyezés
visibility

A regisztrációval elfogadja az alábbiakat: Szolgáltatási feltételek és Adatvédelmi irányelvek, beleértve cookie -k használata.

Az Avalanches egy egyedülálló, innovatív platform, amely lehetővé teszi minden felhasználó számára, hogy felfedezze a legfrissebb híreket egy vidéki kisvárostól az egész világig.
A regisztráció után bejegyzéseket hozhat létre, és leírhatja a városában előforduló eseményeket, és megjelenítheti azokat a felhasználók globális hírfolyamában a világ minden tájáról.
Nincs többé szükség nagyszámú hírportál használatára, aggregátorunk lehetővé teszi, hogy egy helyen megtekinthesse mindazt, amit az egyes források kiadnak.
Még soha nem volt ilyen egyszerű a hírek szűrése és keresése. A Avalanches lehetővé teszi minden szerző számára, hogy információkat közvetítsen célközönségéhez, visszajelzést kapjon egy aktív közösségtől, és megjelenítse bejegyzéseit a világ hírfolyamában.
News icon

Hogyan működik?

01
How to work icon 01
Létrehoz egy hírkiadványt városa regionális hírfolyamában.
02
How to work icon 02
A felhasználók tevékenységének fogadásával kiadványának értékelése nő.
03
How to work icon 03
A kiadvány egy szinttel feljebb lép, bekerülve az ország élvonalába.
04
How to work icon 04
Ezt követően, miután az Ön országában nagyra értékelték az olvasók, kiadványa világszínvonalú hírcímré válhat, és bekerülhet az Avalanches felhasználók globális hírfolyamába.

Platform jellemzők

Flag icon

Vásár (Apróhirdetés tábla)

Hozzon létre listákat és adjon el termékeket, nyújtson szolgáltatásokat vagy vásároljon, és megtalálja a szükséges szakértőket. Számos kategória megkönnyíti a keresést, és segít megtalálni, amit keres!
Flag icon

Időjárás

A Lavinák megmutatja a lakóhelye szerinti város pontos időjárás-előrejelzését. Az időjárás előrejelzés mindig elérhető és látható, amint bejelentkezik platformunkra.
Flag icon

Csoportok

Erőforrásunk lehetőséget ad a felhasználóknak csoportok és közösségek létrehozására. Az információk megosztása és a közelmúlt eseményeinek megvitatása hasonló gondolkodású emberekkel könnyebbé vált, mint valaha.
Flag icon

Hírcsatornák

Váltás a különböző hírfolyamok között: egy város, ország, világ és személyes hírfolyam között. A hírek az Ön tartózkodási helyétől függően vannak rendezve. Ezenkívül minden felhasználó létrehozhat egy személyes szűrőt a városok, médiák és csoportok kiválasztásával, frissítéseikre való feliratkozással, amely nem csak lehetővé teszi, hogy személyes idejét ne pazarolja a szükséges hírcímek keresésére, hanem azonnal megtekinthesse az összes hírt. közvetlenül a személyes hírfolyamod iránt érdeklődnek.

Lehetőségek

card icon
Tartalom létrehozása és terjesztése
Ossza meg az információkat, építsen fel közönséget, vitassa meg az Ön számára fontos témákat, és ossza meg a multimédiát az ÖN emberei közösségével. Mindezt egy egyszerű, intuitív szövegszerkesztővel, amely mindig az ujjai hegyén van.
card icon
Csak a releváns információkat olvassa el
Böngésszen a hivatalos médiában, iratkozzon fel rá, és minden nap csak megbízható híreket olvasson jó hírű forrásokból hírfolyamában. Élvezze kedvenc forrásait egy helyen, és fedezzen fel híreket a világ minden tájáról, minden nyelven és teljesen ingyen.
card icon
Csatlakozz új közösségekhez, és hozz létre saját közösségeket
Csoportos funkciónk lehetővé teszi szervezeti, üzleti vagy tematikus közösségi oldal létrehozását tetszőleges helyen, hogy szervesen elérje célközönségét. Keresse meg hasonló gondolkodású embereit, és beszélje meg, mi a fontos az Ön számára egy új, kényelmes és gyönyörű platformon.

Kinek szól ez a platform?

table icon
table icon
Íróknak
A Avalanches egy egyedülálló forrás az írók számára, amely lehetővé teszi, hogy a lehető legközelebb kerüljön a közönségéhez. Ez a hely szerinti szűrővel érhető el - minden regisztrált felhasználó bejegyzéseket hozhat létre a régiójában előforduló eseményekről, és visszajelzést kaphat a többi érdeklődő felhasználótól. Ennek a funkciónak köszönhetően minden író felhalmozhatja az érdeklődő közönséget, és gyorsan bővítheti azt, információkat terjesztve a releváns hírekről és eseményekről.
table icon
Olvasóknak
A Avalanches egy olyan platform, ahol mindenki felfedezheti a világ összes eseményét. Képzelje csak el: az összes hír, a helyitől a világig, egyetlen hírportálon. A médiagyűjtő segítségével hivatalos forrásokból tájékozódhat a legújabb frissítésekről, a helyi hírfolyam pedig lehetővé teszi, hogy első kézből tájékozódjon a különböző eseményekről.

A Avalanches egy új, egyedülálló forrás a hírek létrehozásához és olvasásához, innovatív információcsere-eszközként szolgálja a felhasználót. Legyen minden esemény kellős közepén: szerezzen híreket a szemtanúktól, tartson lépést mindennel, ami körülötte történik, és írjon a közönségnek!

Hozzon létre egy új információs teret most az Avalanches segítségével.

Iratkozz fel most
AVALANCHES Engedélyezés
visibility

A regisztrációval elfogadja az alábbiakat: Szolgáltatási feltételek és Adatvédelmi irányelvek, beleértve cookie -k használata.