Mlebu

Mlebu

Avalanches minangka platform warta sing inovatif

ing ngendi sampeyan bisa entuk update paling anyar saka media resmi resmi, nggawe warta lokal lan nambah jumlah pelanggan aktif.

AVALANCHES Mlebu
visibility
visibility
Ana pangguna? Mlebu

Kanthi ndhaptar, sampeyan setuju karo: Katemtuan layanan lan Kebijakan privasi, kalebu panggunaan Cookie.

Avalanches minangka platform unik lan inovatif sing ngidini saben pangguna nemokake kabeh warta paling anyar saka kutha deso cilik menyang saindenging jagad.
Sawise ndhaptar, sampeyan bisa nggawe kiriman lan njlèntrèhaké kabeh acara sing kedadeyan ing kutha sampeyan lan nampilake ing feed global pangguna ing saindenging jagad.
Ora perlu nggunakake portal warta sing akeh, agregator kita ngidini sampeyan ndeleng kabeh sing diluncurake saben sumber ing sak panggonan.
Ora tau gampang nyaring lan nelusuri warta. Avalanches ngidini saben penulis ngirim informasi menyang target pamirsa, nampa saran saka masyarakat aktif lan nampilake kiriman ing feed donya.
News icon

Cara kerjane?

01
How to work icon 01
Sampeyan nggawe publikasi warta ing feed regional kutha.
02
How to work icon 02
Nampa aktivitas saka pangguna, rating publikasi sampeyan mundhak.
03
How to work icon 03
Publikasi gerakane tingkat sing luwih dhuwur, njupuk menyang feed ndhuwur negara.
04
How to work icon 04
Salajengipun, amarga wis dihargai banget dening para pamaca ing negara sampeyan, publikasi sampeyan bisa uga dadi judhul berita kelas dunia, mlebu ing feed global pangguna Avalanches.

Fitur Platform

Flag icon

Pameran (Papan Iklan)

Nggawe dhaptar lan adol produk, nyedhiyakake layanan utawa toko lan golek ahli sing dibutuhake. Akeh kategori nggawe telusuran luwih gampang lan mbantu sampeyan nemokake apa sing sampeyan goleki!
Flag icon

Cuaca

Longsor nuduhake ramalan cuaca sing tepat kanggo kutha panggonan sampeyan. Prakiraan cuaca tansah kasedhiya lan katon kanggo sampeyan sanalika sampeyan mlebu menyang platform kita.
Flag icon

Kelompok

Sumber daya kita menehi pangguna kemampuan kanggo nggawe grup lan komunitas. Nuduhake informasi lan ngrembug acara anyar karo wong sing padha-minded wis dadi luwih gampang saka tau.
Flag icon

Feed warta

Ngalih ing antarane macem-macem feed warta: salah sawijining kutha, negara, jagad, lan feed pribadi. Kabar diurutake gumantung saka lokasi sampeyan. Kajaba iku, saben pangguna bisa nggawe panyaring pribadi kanthi milih kutha, media lan grup, lengganan nganyari, sing ora mung ngidini sampeyan ora mbuwang wektu pribadi nggoleki berita utama sing dibutuhake, nanging uga langsung ndeleng kabeh warta sing sampeyan butuhake. kasengsem ing tengen ing feed pribadi.

Kesempatan

card icon
Nggawe lan distribusi isi
Nuduhake informasi, mbangun pamirsa, ngrembug topik sing penting kanggo sampeyan, lan nuduhake multimedia karo komunitas wong sampeyan. Kabeh iki nganggo editor teks sing prasaja lan intuisi sing mesthi ana ing pucuk driji.
card icon
Waca mung informasi sing cocog
Telusuri lan langganan media resmi lan mung maca warta sing bisa dipercaya saka sumber sing biso dipercoyo ing feed sampeyan saben dina. Seneng kabeh sumber favorit ing sak panggonan lan nemokake warta saka sak donya, ing kabeh basa lan gratis.
card icon
Gabung karo komunitas anyar lan gawe komunitas sampeyan dhewe
Fungsi grup kita ngidini sampeyan nggawe kaca organisasi, bisnis, utawa komunitas tematik ing sembarang lokasi kanggo entuk jangkauan organik kanggo target pamirsa. Temokake wong sing padha karo sampeyan lan rembugan apa sing penting kanggo sampeyan ing platform anyar, trep lan apik.

Kanggo sapa platform iki?

table icon
table icon
Kanggo panulis
Avalanches minangka sumber unik kanggo panulis sing ngidini sampeyan dadi cedhak karo pamirsa. Iki digayuh kanthi panyaring miturut lokasi - saben pangguna pangguna bisa nggawe kiriman babagan acara sing kedadeyan ing wilayahe lan golek umpan balik saka pangguna liyane sing kasengsem. Thanks kanggo fitur iki, saben panulis bisa nglumpukake pamirsa sing kasengsem lan cepet nggedhekake, nyebar informasi babagan warta lan acara sing relevan.
table icon
Kanggo sing maca
Avalanches minangka platform ing ngendi kabeh wong bisa nemokake babagan kabeh acara ing saindenging jagad. Bayangake: kabeh warta, saka lokal nganti jagad, ing siji portal warta. A aggregator media ngidini sampeyan ngerteni babagan nganyari paling anyar saka sumber resmi, lan feed warta lokal ngidini sampeyan maca babagan acara sing beda-beda langsung.

Avalanches minangka sumber anyar sing unik kanggo nggawe lan maca warta, nyedhiyakake pangguna minangka alat inovatif kanggo ijol-ijolan informasi. Dadi ing tengah-tengah kabeh acara: entuk kabar saka saksi mata, terusake kabeh sing kedadeyan ing sekitar sampeyan lan tulis kanggo pamirsa!

Gawe papan informasi anyar karo Avalanches saiki.

Mlebu saiki
AVALANCHES Mlebu
visibility
visibility
Ana pangguna? Mlebu

Kanthi ndhaptar, sampeyan setuju karo: Katemtuan layanan lan Kebijakan privasi, kalebu panggunaan Cookie.