Логирај Се

Лавините е иновативна платформа за вести

каде што можете да ги добивате најновите ажурирања од официјалните авторитетни медиуми, да креирате локални вести и да го зголемите бројот на вашите активни претплатници.

AVALANCHES Овластување
visibility

Со пријавувањето, вие се согласувате со: Услови на користење и Политика за приватност, вклучително и употреба на колачиња.

Avalanches е единствена, иновативна платформа која му овозможува на секој корисник да ги открие сите најнови вести од мал рурален град до целиот свет.
Откако ќе се регистрирате, можете да креирате објави и да ги опишувате сите настани што се случуваат во вашиот град и да ги прикажете во глобален извор на корисници од целиот свет.
Веќе нема потреба да користите голем број вести портали, нашиот агрегатор ви овозможува да видите сè што објавува секој ресурс на едно место.
Никогаш не било полесно да се филтрира и бара вести. Лавините му овозможуваат на секој автор да пренесе информации до својата целна публика, да добива повратни информации од активна заедница и да ги прикаже своите објави во светската храна.
News icon

Како работи?

01
How to work icon 01
Вие креирате публикација за вести во регионалниот извор на вашиот град.
02
How to work icon 02
Добивајќи активност од корисници, рејтингот на вашата публикација расте.
03
How to work icon 03
Публикацијата се поместува едно ниво повисоко, влегувајќи во врвниот извор на земјата.
04
How to work icon 04
Последователно, откако беше високо ценета од читателите во вашата земја, вашата публикација може да стане наслов на вести од светска класа, влегувајќи во глобалната храна на корисниците на Avalanches.

Карактеристики на платформата

Flag icon

Саем ( Табла за огласи )

Креирајте огласи и продавајте производи, давајте услуги или купувајте и пронајдете ги експертите што ви се потребни. Многу категории го олеснуваат вашето пребарување и ви помагаат да го најдете токму она што го барате!
Flag icon

Времето

Лавините ја прикажуваат точната временска прогноза за вашиот град на живеење. Временската прогноза е секогаш достапна и видлива за вас веднаш штом ќе се најавите на нашата платформа.
Flag icon

Групи

Нашиот ресурс им дава на корисниците можност да создаваат групи и заедници. Споделувањето информации и дискусијата за неодамнешните настани со истомисленици стана полесно од кога било.
Flag icon

Доводи на вести

Префрлајте се помеѓу различни доводи на вести: еден од вашиот град, земја, светот и лична активност. Вестите се подредуваат во зависност од вашата локација. Покрај тоа, секој корисник може да создаде личен филтер со избирање градови, медиуми и групи, претплата на нивните ажурирања, што не само што ќе ви овозможи да не го губите вашето лично време барајќи ги потребните наслови на вестите, туку и веднаш да ги видите сите вести што ги сакате. се заинтересирани за право во вашиот личен извор.

Можности

card icon
Креирање и дистрибуција на содржина
Споделете информации, создадете публика, разговарајте за теми што ви се важни и споделувајте мултимедија со заедницата на ВАШИТЕ луѓе. Сето ова со едноставен, интуитивен уредувач на текст кој е секогаш на врвот на вашите прсти.
card icon
Читајте само релевантни информации
Прелистувајте и претплатете се на официјалните медиуми и читајте само веродостојни вести од реномирани извори во вашиот извор секој ден. Уживајте во сите ваши омилени извори на едно место и откријте вести од целиот свет, на сите јазици и целосно бесплатно.
card icon
Приклучете се на нови заедници и создадете свои
Нашата групна функција ви овозможува да креирате страница за организација, деловна или тематска заедница на која било локација за да добиете органски дофат на вашата целна публика. Најдете ги вашите истомисленици и разговарајте што е важно за вас на нова, удобна и убава платформа.

За кого е оваа платформа?

table icon
table icon
За писателите
Лавините се уникатен ресурс за писателите што ви овозможува да бидете што е можно поблиску до вашата публика. Ова се постигнува со филтерот по локација - секој регистриран корисник може да креира објави за настани што се случуваат во неговиот регион и да најде повратни информации од други заинтересирани корисници. Благодарение на оваа функција, секој писател може да акумулира заинтересирана публика и брзо да ја прошири, ширејќи информации за релевантни вести и настани.
table icon
За читателите
Лавините е платформа каде секој може да открие за сите светски настани. Замислете: сите вести, од локални до светски, на еден портал за вести. Медиумскиот агрегатор ви овозможува да дознаете за најновите ажурирања од официјални извори, а локалниот извор на вести ви овозможува да читате за различни настани од прва рака.

Лавините е нов, уникатен ресурс за креирање и читање вести, кој му служи на корисникот како иновативна алатка за размена на информации. Бидете во средината на сите настани: добивајте вести од очевидци, бидете во тек со сè што се случува околу вас и пишувајте за вашата публика!

Создадете нов информативен простор со Лавини токму сега.

Пријавете се сега
AVALANCHES Овластување
visibility

Со пријавувањето, вие се согласувате со: Услови на користење и Политика за приватност, вклучително и употреба на колачиња.