Log masuk

Avalanches ialah platform berita yang inovatif

di mana anda boleh mendapatkan kemas kini terkini daripada media rasmi yang berwibawa, mencipta berita tempatan dan menambah bilangan pelanggan aktif anda.

AVALANCHES Kebenaran
visibility

Dengan mendaftar, anda bersetuju dengan: Syarat perkhidmatan dan Dasar privasi, termasuk penggunaan Kuki.

Avalanches ialah platform unik dan inovatif yang membolehkan setiap pengguna menemui semua berita terkini dari bandar kecil luar bandar ke seluruh dunia.
Selepas mendaftar, anda boleh membuat siaran dan menerangkan semua peristiwa yang berlaku di bandar anda dan memaparkannya dalam suapan global pengguna di seluruh dunia.
Tidak perlu lagi menggunakan sejumlah besar portal berita, pengagregat kami membolehkan anda melihat semua yang dikeluarkan oleh setiap sumber di satu tempat.
Ia tidak pernah menjadi lebih mudah untuk menapis dan mencari berita. Avalanches membolehkan setiap pengarang menyampaikan maklumat kepada khalayak sasaran mereka, menerima maklum balas daripada komuniti yang aktif dan memaparkan siaran mereka dalam suapan dunia.
News icon

Bagaimana ia berfungsi?

01
How to work icon 01
Anda membuat penerbitan berita dalam suapan serantau bandar anda.
02
How to work icon 02
Menerima aktiviti daripada pengguna, rating penerbitan anda meningkat.
03
How to work icon 03
Penerbitan bergerak ke tahap yang lebih tinggi, memasuki suapan teratas negara.
04
How to work icon 04
Selepas itu, setelah sangat dihargai oleh pembaca di negara anda, penerbitan anda mungkin menjadi tajuk berita bertaraf dunia, memasuki suapan global pengguna Avalanches.

Ciri-ciri Platform

Flag icon

Adil ( Papan Iklan )

Buat penyenaraian dan jual produk, sediakan perkhidmatan atau beli-belah dan cari pakar yang anda perlukan. Banyak kategori menjadikan carian anda lebih mudah dan membantu anda mencari dengan tepat apa yang anda cari!
Flag icon

Cuaca

Longsoran menunjukkan ramalan cuaca yang tepat untuk bandar tempat tinggal anda. Ramalan cuaca sentiasa tersedia dan kelihatan kepada anda sebaik sahaja anda log masuk ke platform kami.
Flag icon

Kumpulan

Sumber kami memberi pengguna keupayaan untuk mencipta kumpulan dan komuniti. Berkongsi maklumat dan membincangkan peristiwa baru-baru ini dengan orang yang berfikiran sama menjadi lebih mudah berbanding sebelum ini.
Flag icon

Suapan berita

Beralih antara suapan berita yang berbeza: salah satu daripada bandar, negara, dunia dan suapan peribadi anda. Berita diisih bergantung pada lokasi anda. Di samping itu, setiap pengguna boleh membuat penapis peribadi dengan memilih bandar, media dan kumpulan, melanggan kemas kini mereka, yang bukan sahaja membolehkan anda tidak membuang masa peribadi anda mencari tajuk berita yang diperlukan, tetapi juga untuk segera melihat semua berita yang anda berminat dengan suapan peribadi anda.

Peluang

card icon
Penciptaan dan pengedaran kandungan
Berkongsi maklumat, membina khalayak, membincangkan topik yang penting kepada anda dan berkongsi multimedia dengan komuniti orang ANDA. Semua ini dengan editor teks yang mudah dan intuitif yang sentiasa di hujung jari anda.
card icon
Baca maklumat yang berkaitan sahaja
Semak imbas dan langgan media rasmi dan baca hanya berita yang boleh dipercayai daripada sumber yang bereputasi dalam suapan anda setiap hari. Nikmati semua sumber kegemaran anda di satu tempat dan temui berita dari seluruh dunia, dalam semua bahasa dan secara percuma sepenuhnya.
card icon
Sertai komuniti baharu dan buat komuniti anda sendiri
Fungsi kumpulan kami membolehkan anda membuat halaman organisasi, perniagaan atau komuniti tematik di mana-mana lokasi untuk mendapatkan jangkauan organik untuk khalayak sasaran anda. Cari orang yang berfikiran sama dan bincangkan perkara yang penting untuk anda pada platform baharu, mudah dan cantik.

Untuk siapa platform ini?

table icon
table icon
Untuk penulis
Avalanches ialah sumber unik untuk penulis yang membolehkan anda berada sedekat mungkin dengan khalayak anda. Ini dicapai dengan penapis mengikut lokasi - setiap pengguna berdaftar boleh membuat siaran tentang peristiwa yang berlaku di wilayahnya dan mencari maklum balas daripada pengguna lain yang berminat. Terima kasih kepada ciri ini, setiap penulis boleh mengumpul penonton yang berminat dan mengembangkannya dengan cepat, menyebarkan maklumat tentang berita dan acara yang berkaitan.
table icon
Untuk pembaca
Avalanches ialah platform di mana semua orang boleh menemui tentang semua acara dunia. Bayangkan sahaja: semua berita, dari tempatan ke dunia, pada satu portal berita. Agregator media membolehkan anda mengetahui tentang kemas kini terkini daripada sumber rasmi, dan suapan berita tempatan membolehkan anda membaca tentang acara yang berbeza secara langsung.

Avalanches ialah sumber baharu yang unik untuk mencipta dan membaca berita, menyediakan pengguna sebagai alat inovatif untuk bertukar maklumat. Berada di tengah-tengah semua acara: dapatkan berita daripada saksi mata, sentiasa mengikuti semua yang berlaku di sekeliling anda dan tulis untuk penonton anda!

Cipta ruang maklumat baharu dengan Avalanches sekarang.

Daftarlah sekarang
AVALANCHES Kebenaran
visibility

Dengan mendaftar, anda bersetuju dengan: Syarat perkhidmatan dan Dasar privasi, termasuk penggunaan Kuki.