Log in

Avalanches is een innovatief nieuwsplatform

waar u de laatste updates van officiële gezaghebbende media kunt krijgen, lokaal nieuws kunt maken en het aantal actieve abonnees kunt vergroten.

AVALANCHES autorisatie
visibility

Door je aan te melden, ga je akkoord met: Servicevoorwaarden en Privacybeleid, inclusief gebruik van cookies.

Avalanches is een uniek, innovatief platform waarmee elke gebruiker het laatste nieuws kan ontdekken, van een klein plattelandsstadje tot de hele wereld.
Na registratie kunt u berichten maken en alle gebeurtenissen in uw stad beschrijven en deze weergeven in een wereldwijde feed van gebruikers over de hele wereld.
Het is niet langer nodig om een ​​groot aantal nieuwsportalen te gebruiken, onze aggregator stelt u in staat om alles wat elke bron vrijgeeft op één plek te zien.
Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om nieuws te filteren en te zoeken. Avalanches stelt elke auteur in staat om informatie over te brengen aan hun doelgroep, feedback te ontvangen van een actieve community en hun berichten in de wereldfeed weer te geven.
News icon

Hoe het werkt?

01
How to work icon 01
U maakt een nieuwspublicatie aan in de regionale feed van uw stad.
02
How to work icon 02
Door activiteit van gebruikers te ontvangen, groeit de beoordeling van uw publicatie.
03
How to work icon 03
De publicatie gaat een niveau hoger en komt in de topfeed van het land.
04
How to work icon 04
Vervolgens wordt uw publicatie zeer gewaardeerd door de lezers in uw land en kan het een krantenkop van wereldklasse worden die in de wereldwijde feed van Avalanches-gebruikers terechtkomt.

Platformfuncties

Flag icon

Beurs ( Advertentiebord )

Maak aanbiedingen en verkoop producten, bied diensten aan of winkel en vind de experts die je nodig hebt. Veel categorieën maken het zoeken eenvoudiger en helpen je precies te vinden wat je zoekt!
Flag icon

Het weer

Lawines toont de exacte weersvoorspelling voor uw woonplaats. De weersvoorspelling is altijd beschikbaar en zichtbaar voor u zodra u inlogt op ons platform.
Flag icon

Groepen

Onze bron geeft gebruikers de mogelijkheid om groepen en communities te maken. Het delen van informatie en het bespreken van recente gebeurtenissen met gelijkgestemden is eenvoudiger dan ooit geworden.
Flag icon

Nieuwsfeeds

Schakel tussen verschillende nieuwsfeeds: een van uw stad, land, de wereld en persoonlijke feed. Nieuws wordt gesorteerd op uw locatie. Bovendien kan elke gebruiker een persoonlijk filter maken door steden, media en groepen te selecteren en zich te abonneren op hun updates, waardoor u niet alleen uw persoonlijke tijd hoeft te verspillen aan het zoeken naar de benodigde nieuwskoppen, maar ook onmiddellijk al het nieuws kunt zien dat u zijn geïnteresseerd in recht in uw persoonlijke feed.

Mogelijkheden

card icon
Creatie en distributie van inhoud
Deel informatie, bouw een publiek op, bespreek onderwerpen die voor jou belangrijk zijn en deel multimedia met de gemeenschap van JOUW mensen. Dit alles met een eenvoudige, intuïtieve teksteditor die altijd binnen handbereik is.
card icon
Alleen relevante informatie lezen
Blader door en abonneer u op de officiële media en lees elke dag alleen betrouwbaar nieuws van gerenommeerde bronnen in uw feed. Geniet van al je favoriete bronnen op één plek en ontdek nieuws van over de hele wereld, in alle talen en helemaal gratis.
card icon
Word lid van nieuwe communities en maak er zelf een
Met onze groepsfunctie kunt u op elke locatie een organisatie-, bedrijfs- of thematische communitypagina maken om organisch bereik voor uw doelgroep te krijgen. Vind gelijkgestemden en bespreek wat voor jou belangrijk is op een nieuw, handig en mooi platform.

Voor wie is dit platform bedoeld?

table icon
table icon
Voor schrijvers
Lawines is een unieke bron voor schrijvers waarmee je zo dicht mogelijk bij je publiek kunt staan. Dit wordt bereikt met het filter op locatie - elke geregistreerde gebruiker kan berichten plaatsen over evenementen die plaatsvinden in zijn regio en feedback krijgen van andere geïnteresseerde gebruikers. Dankzij deze functie kan elke schrijver een geïnteresseerd publiek verzamelen en dit snel uitbreiden, waarbij informatie over relevant nieuws en evenementen wordt verspreid.
table icon
Voor lezers
Avalanches is een platform waar iedereen kennis kan maken met alle wereldgebeurtenissen. Stelt u zich eens voor: al het nieuws, van lokaal tot wereldlijk, op één nieuwsportaal. Een media-aggregator stelt u in staat om de laatste updates van officiële bronnen te vinden, en een lokale nieuwsfeed stelt u in staat om uit de eerste hand over verschillende evenementen te lezen.

Avalanches is een nieuwe, unieke bron voor het maken en lezen van nieuws en dient de gebruiker als een innovatief hulpmiddel voor het uitwisselen van informatie. Wees midden in alle evenementen: ontvang nieuws van ooggetuigen, blijf op de hoogte van alles wat er om je heen gebeurt en schrijf voor je publiek!

Creëer nu een nieuwe informatieve ruimte met Avalanches.

Schrijf je nu in
AVALANCHES autorisatie
visibility

Door je aan te melden, ga je akkoord met: Servicevoorwaarden en Privacybeleid, inclusief gebruik van cookies.