Logg Inn

Avalanches er en innovativ nyhetsplattform

hvor du kan få de siste oppdateringene fra offisielle autoritative medier, lage lokale nyheter og øke antallet aktive abonnenter.

AVALANCHES Autorisasjon
visibility

Ved å registrere deg godtar du: Vilkår for bruk og Personvernerklæring, gjelder også bruk av informasjonskapsler.

Avalanches er en unik, innovativ plattform som lar alle brukere oppdage alle de siste nyhetene fra en liten landsby til hele verden.
Etter registrering kan du opprette innlegg og beskrive alle hendelsene som skjer i byen din og vise dem i en global feed med brukere over hele verden.
Det er ikke lenger behov for å bruke et stort antall nyhetsportaler, vår aggregator lar deg se alt som hver ressurs utgir på ett enkelt sted.
Det har aldri vært enklere å filtrere og søke etter nyheter. Avalanches lar hver forfatter formidle informasjon til sin målgruppe, motta tilbakemeldinger fra et aktivt fellesskap og vise innleggene sine i verdensfeeden.
News icon

Hvordan det fungerer?

01
How to work icon 01
Du oppretter en nyhetspublikasjon i den regionale feeden til byen din.
02
How to work icon 02
Når du mottar aktivitet fra brukere, øker vurderingen av publikasjonen din.
03
How to work icon 03
Publikasjonen beveger seg et nivå høyere, og kommer inn i toppstrømmen i landet.
04
How to work icon 04
Etter å ha blitt satt stor pris på av lesere i landet ditt, kan publikasjonen din bli en nyhetsoverskrift i verdensklasse som kommer inn i den globale feeden til Avalanches-brukere.

Plattformfunksjoner

Flag icon

Fair ( Classifieds Board )

Opprett oppføringer og selg produkter, yt tjenester eller handle og finn ekspertene du trenger. Mange kategorier gjør søket ditt enklere og hjelper deg å finne akkurat det du leter etter!
Flag icon

Vær

Avalanches viser den nøyaktige værmeldingen for byen du bor i. Værmeldingen er alltid tilgjengelig og synlig for deg så snart du logger på plattformen vår.
Flag icon

Grupper

Vår ressurs gir brukerne muligheten til å opprette grupper og fellesskap. Å dele informasjon og diskutere nylige hendelser med likesinnede har blitt enklere enn noen gang.
Flag icon

Nyhetsstrømmer

Bytt mellom ulike nyhetsstrømmer: en av byen, landet, verden og den personlige strømmen din. Nyheter sorteres avhengig av hvor du befinner deg. I tillegg kan hver bruker opprette et personlig filter ved å velge byer, medier og grupper, abonnere på oppdateringene deres, noe som ikke bare lar deg ikke kaste bort din personlige tid på å søke etter nødvendige nyhetsoverskrifter, men også umiddelbart se alle nyhetene du er interessert i rett i din personlige feed.

Muligheter

card icon
Oppretting og distribusjon av innhold
Del informasjon, bygg opp et publikum, diskuter emner som er viktige for deg, og del multimedia med fellesskapet til DINE folk. Alt dette med en enkel, intuitiv tekstredigerer som alltid er lett tilgjengelig.
card icon
Les kun relevant informasjon
Bla gjennom og abonner på de offisielle mediene og les bare pålitelige nyheter fra anerkjente kilder i feeden din hver dag. Nyt alle favorittkildene dine på ett sted og oppdag nyheter fra hele verden, på alle språk og helt gratis.
card icon
Bli med i nye fellesskap og lag dine egne
Gruppefunksjonen vår lar deg opprette en organisasjons-, bedrifts- eller tematisk fellesskapsside hvor som helst for å få organisk rekkevidde for målgruppen din. Finn dine likesinnede og diskuter hva som er viktig for deg på en ny, praktisk og vakker plattform.

Hvem er denne plattformen for?

table icon
table icon
For forfattere
Avalanches er en unik ressurs for forfattere som lar deg være så nær publikum som mulig. Dette oppnås med filteret etter sted - hver registrert bruker kan lage innlegg om hendelser som skjer i hans region og finne tilbakemeldinger fra andre interesserte brukere. Takket være denne funksjonen kan hver forfatter samle interessert publikum og raskt utvide det, spre informasjon om relevante nyheter og hendelser.
table icon
For lesere
Avalanches er en plattform der alle kan oppdage om alle verdensbegivenheter. Tenk deg: alle nyhetene, fra lokal til verden, på én nyhetsportal. En medieaggregator lar deg finne ut om de siste oppdateringene fra offisielle kilder, og en lokal nyhetsfeed lar deg lese om forskjellige hendelser på egen hånd.

Avalanches er en ny, unik ressurs for å lage og lese nyheter, som tjener brukeren som et innovativt verktøy for å utveksle informasjon. Vær midt i alle hendelser: få nyheter fra øyenvitner, hold deg oppdatert på alt som skjer rundt deg og skriv for publikum!

Lag et nytt informasjonsområde med Avalanches akkurat nå.

Registrer deg nå
AVALANCHES Autorisasjon
visibility

Ved å registrere deg godtar du: Vilkår for bruk og Personvernerklæring, gjelder også bruk av informasjonskapsler.