Autentificare

Avalanches este o platformă inovatoare de știri

unde puteți obține cele mai recente actualizări de la mass-media oficială autorizată, puteți crea știri locale și puteți crește numărul de abonați activi.

AVALANCHES Autorizare
visibility

Prin înscriere, sunteți de acord cu: Termenii serviciului și Politica de Confidențialitate, inclusiv utilizarea cookie-urilor.

Avalanches este o platformă unică, inovatoare, care permite fiecărui utilizator să descopere toate cele mai recente știri dintr-un mic oraș rural în întreaga lume.
După înregistrare, puteți crea postări și descrie toate evenimentele care au loc în orașul dvs. și le puteți afișa într-un flux global de utilizatori din întreaga lume.
Nu mai este nevoie să folosiți un număr mare de portaluri de știri, agregatorul nostru vă permite să vedeți tot ce eliberează fiecare resursă într-un singur loc.
Niciodată nu a fost mai ușor să filtrezi și să cauți știri. Avalanches permite fiecărui autor să transmită informații publicului țintă, să primească feedback de la o comunitate activă și să își afișeze postările în fluxul mondial.
News icon

Cum functioneaza?

01
How to work icon 01
Creați o publicație de știri în fluxul regional al orașului dvs.
02
How to work icon 02
Primind activitate de la utilizatori, ratingul publicației tale crește.
03
How to work icon 03
Publicația se mută un nivel mai sus, ajungând în topul fluxului din țară.
04
How to work icon 04
Ulterior, după ce a fost foarte apreciată de cititorii din țara dvs., publicația dvs. poate deveni un titlu de știri de clasă mondială, ajungând în fluxul global al utilizatorilor Avalanches.

Caracteristicile platformei

Flag icon

Târg ( Anunţuri )

Creați listări și vindeți produse, oferiți servicii sau cumpărați și găsiți experții de care aveți nevoie. Multe categorii vă fac căutarea mai ușoară și vă ajută să găsiți exact ceea ce căutați!
Flag icon

Vreme

Avalanșe arată prognoza meteo exactă pentru orașul dvs. de reședință. Prognoza meteo este întotdeauna disponibilă și vizibilă pentru dvs. de îndată ce vă conectați la platforma noastră.
Flag icon

Grupuri

Resursa noastră oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea grupuri și comunități. Împărtășirea informațiilor și discutarea evenimentelor recente cu oameni care au aceleași gânduri a devenit mai ușor ca niciodată.
Flag icon

Fluxuri de știri

Comutați între diferite fluxuri de știri: unul dintre orașul, țara, lumea și fluxul personal. Știrile sunt sortate în funcție de locația dvs. În plus, fiecare utilizator poate crea un filtru personal selectând orașe, media și grupuri, abonându-se la actualizările acestora, ceea ce nu numai că vă va permite să nu vă pierdeți timpul personal căutând titlurile de știri necesare, ci și să vedeți imediat toate știrile pe care le aveți. sunteți interesat chiar în feedul dvs. personal.

Oportunități

card icon
Crearea si distribuirea continutului
Distribuiți informații, construiți un public, discutați subiecte care sunt importante pentru dvs. și împărtășiți conținut multimedia cu comunitatea oamenilor DVS. Toate acestea cu un editor de text simplu, intuitiv, care este întotdeauna la vârful degetelor.
card icon
Citiți numai informații relevante
Răsfoiți și abonați-vă la mass-media oficială și citiți zilnic numai știri de încredere din surse de renume în fluxul dvs. Bucurați-vă de toate sursele preferate într-un singur loc și descoperiți știri din întreaga lume, în toate limbile și complet gratuit.
card icon
Alăturați-vă comunităților noi și creați-vă altele
Funcția noastră de grup vă permite să creați o organizație, o companie sau o pagină de comunitate tematică în orice locație pentru a obține o acoperire organică pentru publicul țintă. Găsește-ți oamenii care îți plac și discută ce este important pentru tine pe o platformă nouă, convenabilă și frumoasă.

Pentru cine este această platformă?

table icon
table icon
Pentru scriitori
Avalanches este o resursă unică pentru scriitori care vă permite să fiți cât mai aproape de publicul dvs. Acest lucru se realizează cu filtrul după locație - fiecare utilizator înregistrat poate crea postări despre evenimentele care au loc în regiunea sa și poate găsi feedback de la alți utilizatori interesați. Datorită acestei funcții, fiecare scriitor poate acumula public interesat și îl poate extinde rapid, răspândind informații despre știri și evenimente relevante.
table icon
Pentru cititori
Avalanches este o platformă în care toată lumea poate descoperi despre toate evenimentele mondiale. Imaginează-ți: toate știrile, de la local la cel mondial, pe un singur portal de știri. Un agregator media vă permite să aflați despre cele mai recente actualizări din surse oficiale, iar un flux de știri local vă permite să citiți despre diferite evenimente direct.

Avalanches este o resursă nouă, unică, pentru crearea și citirea știrilor, servind utilizatorului ca un instrument inovator pentru schimbul de informații. Fii în mijlocul tuturor evenimentelor: obține știri de la martorii oculari, ține la curent cu tot ce se întâmplă în jurul tău și scrie pentru publicul tău!

Creați un nou spațiu informațional cu Avalanches chiar acum.

Inscrie-te acum
AVALANCHES Autorizare
visibility

Prin înscriere, sunteți de acord cu: Termenii serviciului și Politica de Confidențialitate, inclusiv utilizarea cookie-urilor.