Vpiši se

Avalanches je inovativna novičarska platforma

kjer lahko dobite najnovejše posodobitve uradnih avtoritativnih medijev, ustvarite lokalne novice in povečate število vaših aktivnih naročnikov.

AVALANCHES Pooblastilo
visibility

S prijavo se strinjate z: Pogoji storitve in Politika zasebnosti, vključno z uporabo piškotkov.

Avalanches je edinstvena, inovativna platforma, ki vsakemu uporabniku omogoča, da odkrije vse najnovejše novice od majhnega podeželskega mesta do celega sveta.
Po registraciji lahko ustvarite objave in opišete vse dogodke v vašem mestu ter jih prikažete v globalnem viru uporabnikov po vsem svetu.
Ni več treba uporabljati velikega števila novičarskih portalov, naš agregator vam omogoča, da vidite vse, kar vsak vir objavi na enem mestu.
Filtriranje in iskanje novic še nikoli ni bilo lažje. Avalanches omogoča vsakemu avtorju, da posreduje informacije svoji ciljni publiki, prejme povratne informacije od aktivne skupnosti in prikaže svoje objave v svetovnem viru.
News icon

Kako deluje?

01
How to work icon 01
Ustvarite objavo novic v regionalnem viru svojega mesta.
02
How to work icon 02
S prejemanjem dejavnosti uporabnikov se ocena vaše publikacije povečuje.
03
How to work icon 03
Publikacija se pomakne na višjo raven in se uvrsti med najvišje vire v državi.
04
How to work icon 04
Pozneje, ker so jo bralci v vaši državi zelo cenili, lahko vaša publikacija postane naslov novic svetovnega razreda in pride v globalni vir uporabnikov Avalanches.

Značilnosti platforme

Flag icon

Sejem ( Oglasna tabla )

Ustvarite sezname in prodajajte izdelke, nudite storitve ali nakupujte in poiščite strokovnjake, ki jih potrebujete. Številne kategorije vam olajšajo iskanje in vam pomagajo najti točno tisto, kar iščete!
Flag icon

Vreme

Avalanches prikazuje natančno vremensko napoved za vaše mesto prebivališča. Vremenska napoved je vedno na voljo in vam je vidna takoj, ko se prijavite na našo platformo.
Flag icon

Skupine

Naš vir uporabnikom omogoča ustvarjanje skupin in skupnosti. Izmenjava informacij in razpravljanje o nedavnih dogodkih s podobno mislečimi ljudmi je postalo lažje kot kdaj koli prej.
Flag icon

Viri novic

Preklapljajte med različnimi viri novic: enim iz vašega mesta, države, sveta in osebnim virom. Novice so razvrščene glede na vašo lokacijo. Poleg tega lahko vsak uporabnik ustvari osebni filter tako, da izbere mesta, medije in skupine, se naroči na njihove posodobitve, kar vam ne bo omogočilo le, da ne boste izgubljali svojega osebnega časa z iskanjem potrebnih naslovov novic, ampak tudi takoj videli vse novice, ki jih imate. vas zanima prav v vašem osebnem viru.

Priložnosti

card icon
Ustvarjanje in distribucija vsebin
Delite informacije, si ustvarite občinstvo, razpravljajte o temah, ki so za vas pomembne, in delite večpredstavnost s skupnostjo VAŠIH ljudi. Vse to s preprostim, intuitivnim urejevalnikom besedil, ki je vedno na dosegu vaših prstov.
card icon
Preberite samo ustrezne informacije
Brskajte po uradnih medijih in se naročite na njih ter vsak dan v svojem viru preberite samo zanesljive novice iz uglednih virov. Uživajte v vseh svojih najljubših virih na enem mestu in odkrijte novice z vsega sveta, v vseh jezikih in popolnoma brezplačno.
card icon
Pridružite se novim skupnostim in ustvarite svojo
Naša skupinska funkcija vam omogoča, da ustvarite stran organizacije, podjetja ali tematske skupnosti na kateri koli lokaciji, da dosežete organski doseg za svojo ciljno publiko. Poiščite svoje podobno misleče ljudi in razpravljajte o tem, kaj je za vas pomembno, na novi, priročni in lepi platformi.

Komu je ta platforma namenjena?

table icon
table icon
Za pisatelje
Avalanches je edinstven vir za pisce, ki vam omogoča, da ste čim bližje svojemu občinstvu. To dosežemo s filtrom po lokaciji – vsak registriran uporabnik lahko ustvari objave o dogodkih, ki se dogajajo v njegovi regiji, in najde povratne informacije drugih zainteresiranih uporabnikov. Zahvaljujoč tej funkciji lahko vsak pisatelj zbere zainteresirano občinstvo in ga hitro razširi ter širi informacije o ustreznih novicah in dogodkih.
table icon
Za bralce
Avalanche je platforma, na kateri lahko vsak odkriva vse svetovne dogodke. Zamislite si: vse novice, od lokalnih do svetovnih, na enem portalu novic. Zbiralnik medijev vam omogoča, da izvete o najnovejših posodobitvah iz uradnih virov, lokalni vir novic pa vam omogoča, da iz prve roke preberete o različnih dogodkih.

Avalanches je nov, edinstven vir za ustvarjanje in branje novic, ki uporabniku služi kot inovativno orodje za izmenjavo informacij. Bodite sredi vseh dogodkov: prejemajte novice od očividcev, bodite na tekočem z vsem, kar se dogaja okoli vas, in pišite za svoje občinstvo!

Ustvarite nov informacijski prostor z Avalanches zdaj.

Prijavite se zdaj
AVALANCHES Pooblastilo
visibility

S prijavo se strinjate z: Pogoji storitve in Politika zasebnosti, vključno z uporabo piškotkov.