Identifikohu

Orteku është një platformë inovative lajmesh

ku mund të merrni përditësimet më të fundit nga mediat zyrtare autoritare, të krijoni lajme lokale dhe të rrisni numrin e abonentëve tuaj aktivë.

AVALANCHES Autorizimi
visibility

Duke u regjistruar, ju pranoni: Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë, duke përfshirë përdorimi i Cookies.

Orteku është një platformë unike, inovative që lejon çdo përdorues të zbulojë të gjitha lajmet më të fundit nga një qytet i vogël rural në të gjithë botën.
Pas regjistrimit, mund të krijoni postime dhe të përshkruani të gjitha ngjarjet që ndodhin në qytetin tuaj dhe t'i shfaqni ato në një burim global të përdoruesve në të gjithë botën.
Nuk ka më nevojë të përdorni një numër të madh portalesh lajmesh, grumbulluesi ynë ju lejon të shihni gjithçka që publikon çdo burim në një vend të vetëm.
Nuk ka qenë kurrë më e lehtë të filtrosh dhe të kërkosh lajme. Orteku i lejon çdo autori të përcjellë informacion tek audienca e tij e synuar, të marrë reagime nga një komunitet aktiv dhe të shfaqë postimet e tij në burimin botëror.
News icon

Si punon?

01
How to work icon 01
Ju krijoni një publikim lajmesh në burimin rajonal të qytetit tuaj.
02
How to work icon 02
Duke marrë aktivitet nga përdoruesit, vlerësimi i publikimit tuaj rritet.
03
How to work icon 03
Publikimi shkon një nivel më lart, duke hyrë në burimet kryesore të vendit.
04
How to work icon 04
Më pas, pasi është vlerësuar shumë nga lexuesit në vendin tuaj, publikimi juaj mund të bëhet një titull lajmesh i klasit botëror, duke u futur në burimin global të përdoruesve të Avalanches.

Karakteristikat e platformës

Flag icon

Panairi ( Bordi i Njoftimeve )

Krijoni lista dhe shisni produkte, ofroni shërbime ose blini dhe gjeni ekspertët që ju nevojiten. Shumë kategori e bëjnë kërkimin tuaj më të lehtë dhe ju ndihmojnë të gjeni saktësisht atë që kërkoni!
Flag icon

Moti

Ortekët tregojnë parashikimin e saktë të motit për qytetin tuaj të banimit. Parashikimi i motit është gjithmonë i disponueshëm dhe i dukshëm për ju sapo të hyni në platformën tonë.
Flag icon

Grupet

Burimi ynë u jep përdoruesve mundësinë për të krijuar grupe dhe komunitete. Shkëmbimi i informacionit dhe diskutimi i ngjarjeve të fundit me njerëz me të njëjtin mendim është bërë më i lehtë se kurrë.
Flag icon

Furnizimet e lajmeve

Kalo midis burimeve të ndryshme të lajmeve: një nga qyteti, shteti, bota dhe furnizimi personal. Lajmet renditen në varësi të vendndodhjes tuaj. Përveç kësaj, çdo përdorues mund të krijojë një filtër personal duke zgjedhur qytetet, mediat dhe grupet, duke u abonuar në përditësimet e tyre, të cilat jo vetëm që do t'ju lejojnë të mos humbni kohën tuaj personale duke kërkuar titujt e lajmeve të nevojshme, por edhe të shihni menjëherë të gjitha lajmet që ju janë të interesuar për të drejtën në furnizimin tuaj personal.

Mundësitë

card icon
Krijimi dhe shpërndarja e përmbajtjes
Ndani informacione, krijoni një audiencë, diskutoni tema që janë të rëndësishme për ju dhe ndani multimedian me komunitetin e njerëzve TUAJ. E gjithë kjo me një redaktues teksti të thjeshtë, intuitiv që është gjithmonë në majë të gishtave tuaj.
card icon
Lexoni vetëm informacionin përkatës
Shfletoni dhe abonohuni në mediat zyrtare dhe lexoni çdo ditë vetëm lajme të besueshme nga burime me reputacion në burimin tuaj. Shijoni të gjitha burimet tuaja të preferuara në një vend dhe zbuloni lajme nga e gjithë bota, në të gjitha gjuhët dhe plotësisht falas.
card icon
Bashkohuni me komunitetet e reja dhe krijoni ato tuajat
Funksioni ynë i grupit ju lejon të krijoni një faqe organizate, biznesi ose komuniteti tematik në çdo vend për të marrë shtrirje organike për audiencën tuaj të synuar. Gjeni njerëzit me mendje të njëjtë dhe diskutoni se çfarë është e rëndësishme për ju në një platformë të re, të përshtatshme dhe të bukur.

Për kë është kjo platformë?

table icon
table icon
Për shkrimtarët
Ortekët janë një burim unik për shkrimtarët që ju lejon të jeni sa më afër audiencës tuaj. Kjo arrihet me filtrin sipas vendndodhjes - çdo përdorues i regjistruar mund të krijojë postime rreth ngjarjeve që ndodhin në rajonin e tij dhe të gjejë reagime nga përdoruesit e tjerë të interesuar. Falë kësaj veçorie, çdo shkrimtar mund të grumbullojë audiencë të interesuar dhe ta zgjerojë shpejt atë, duke shpërndarë informacione për lajmet dhe ngjarjet përkatëse.
table icon
Për lexuesit
Ortekët janë një platformë ku të gjithë mund të zbulojnë për të gjitha ngjarjet botërore. Vetëm imagjinoni: të gjitha lajmet, nga lokale në botë, në një portal lajmesh. Një grumbullues mediash ju lejon të mësoni për përditësimet më të fundit nga burimet zyrtare dhe një burim lajmesh lokale ju lejon të lexoni për ngjarje të ndryshme nga dora e parë.

Ortekët janë një burim i ri, unik për krijimin dhe leximin e lajmeve, duke i shërbyer përdoruesit si një mjet inovativ për shkëmbimin e informacionit. Jini në mes të të gjitha ngjarjeve: merrni lajme nga dëshmitarët okularë, mbani të informuar gjithçka që po ndodh rreth jush dhe shkruani për audiencën tuaj!

Krijo një hapësirë ​​të re informative me Ortekët tani.

Regjistrohu tani
AVALANCHES Autorizimi
visibility

Duke u regjistruar, ju pranoni: Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë, duke përfshirë përdorimi i Cookies.