Пријавите се

Аваланцхес је иновативна платформа за вести

где можете добити најновија ажурирања од званичних ауторитативних медија, креирати локалне вести и повећати број ваших активних претплатника.

AVALANCHES Овлашћење
visibility

Пријављивањем се слажете са: Услови коришћења и Правила о приватности, укључујући коришћење колачића.

Аваланцхес је јединствена, иновативна платформа која омогућава сваком кориснику да открије све најновије вести од малог руралног града до целог света.
Након регистрације, можете креирати постове и описати све догађаје у вашем граду и приказати их у глобалном фееду корисника широм света.
Више нема потребе да користите велики број портала за вести, наш агрегатор вам омогућава да видите све што сваки ресурс објављује на једном месту.
Никада није било лакше филтрирати и претраживати вести. Лавине омогућавају сваком аутору да пренесе информације својој циљној публици, добије повратне информације од активне заједнице и прикаже своје постове у светском фиду.
News icon

Како то ради?

01
How to work icon 01
Ви креирате новинску публикацију у регионалном фееду вашег града.
02
How to work icon 02
Примајући активности корисника, рејтинг ваше публикације расте.
03
How to work icon 03
Публикација се помера на виши ниво, улазећи у топ феед у земљи.
04
How to work icon 04
Након тога, пошто су га читаоци у вашој земљи веома ценили, ваша публикација може постати наслов вести светске класе, ући у глобални феед корисника Аваланцхе-а.

Карактеристике платформе

Flag icon

Сајам ( Огласна табла )

Креирајте листе и продајте производе, пружајте услуге или купујте и пронађите стручњаке који су вам потребни. Многе категорије вам олакшавају претрагу и помажу вам да пронађете управо оно што тражите!
Flag icon

Време

Аваланцхес приказује тачну временску прогнозу за ваш град пребивалишта. Временска прогноза је увек доступна и видљива вам чим се пријавите на нашу платформу.
Flag icon

Групе

Наш ресурс даје корисницима могућност да креирају групе и заједнице. Дељење информација и дискусија о недавним догађајима са истомишљеницима постало је лакше него икад.
Flag icon

Невс феедс

Пребаците се између различитих извора вести: једног од ваших градова, земље, света и личних. Вести се сортирају у зависности од ваше локације. Поред тога, сваки корисник може да креира лични филтер одабиром градова, медија и група, претплатом на њихова ажурирања, што не само да ће вам омогућити да не губите лично време тражећи потребне наслове вести, већ и да одмах видите све вести које имате. заинтересовани за ваш лични феед.

Могућности

card icon
Креирање и дистрибуција садржаја
Делите информације, стварајте публику, разговарајте о темама које су вам важне и делите мултимедију са заједницом ВАШИХ људи. Све то уз једноставан, интуитивни уређивач текста који вам је увек на дохват руке.
card icon
Читајте само релевантне информације
Прегледајте и претплатите се на званичне медије и сваки дан читајте само поуздане вести из реномираних извора у свом фееду. Уживајте у свим својим омиљеним изворима на једном месту и откријте вести из целог света, на свим језицима и потпуно бесплатно.
card icon
Придружите се новим заједницама и створите своју
Наша групна функција вам омогућава да креирате организацију, пословну или тематску страницу заједнице на било којој локацији да бисте добили органски досег за своју циљну публику. Пронађите своје истомишљенике и разговарајте о томе шта вам је важно на новој, згодној и лепој платформи.

Коме је ова платформа намењена?

table icon
table icon
За писце
Лавине су јединствени ресурс за писце који вам омогућава да будете што ближе публици. Ово се постиже филтером по локацији – сваки регистровани корисник може да креира постове о догађајима који се дешавају у његовом региону и да пронађе повратне информације од других заинтересованих корисника. Захваљујући овој особини, сваки писац може акумулирати заинтересовану публику и брзо је проширити, ширећи информације о релевантним вестима и догађајима.
table icon
За читаоце
Аваланцхес је платформа на којој свако може да сазна о свим светским догађајима. Замислите само: све вести, од локалних до светских, на једном порталу вести. Агрегатор медија вам омогућава да сазнате о најновијим ажурирањима из званичних извора, а локални извор вести вам омогућава да читате о различитим догађајима из прве руке.

Аваланцхес је нов, јединствен ресурс за креирање и читање вести, који кориснику служи као иновативно средство за размену информација. Будите усред свих догађаја: примајте вести од очевидаца, будите у току са свиме што се дешава око вас и пишите за своју публику!

Креирајте нови информативни простор са Аваланцхес одмах.

Пријавите се сада
AVALANCHES Овлашћење
visibility

Пријављивањем се слажете са: Услови коришћења и Правила о приватности, укључујући коришћење колачића.