Daptar

Daptar

Avalanches mangrupikeun platform warta inovatif

dimana anjeun tiasa kéngingkeun apdet panganyarna tina média otoritatif resmi, nyiptakeun warta lokal sareng ningkatkeun jumlah palanggan aktip anjeun.

AVALANCHES Daptar
visibility
visibility
Parantos didaptarkeun? Daptar

Ku ngadaptar, anjeun satuju kana: Sarat jasa jeung Kabijakan privasi, kaasup pamakean Cookies.

Avalanches mangrupakeun unik, platform inovatif anu ngamungkinkeun unggal pamaké pikeun manggihan sagala beja panganyarna ti kota désa leutik ka sakuliah dunya.
Saatos ngadaptar, anjeun tiasa nyiptakeun tulisan sareng ngajelaskeun sadaya kajadian anu aya di kota anjeun sareng nampilkeunana dina feed global pangguna di sakumna dunya.
Teu aya deui anu kedah nganggo sajumlah ageung portal warta, agrégator kami ngamungkinkeun anjeun ningali sadayana anu dileupaskeun unggal sumber dina hiji tempat.
Éta henteu kantos langkung gampang pikeun nyaring sareng milarian warta. Avalanches ngamungkinkeun unggal pangarang nepikeun informasi ka panongton targétna, nampi eupan balik ti hiji komunitas aktip tur nembongkeun tulisan maranéhanana dina feed dunya.
News icon

Kumaha gawéna?

01
How to work icon 01
Anjeun nyieun publikasi warta dina feed régional kota Anjeun.
02
How to work icon 02
Narima aktivitas ti pamaké, rating publikasi anjeun tumuwuh.
03
How to work icon 03
Publikasi ngalir tingkat luhur, asup kana feed luhur nagara.
04
How to work icon 04
Satuluyna, sanggeus geus kacida ngaapresiasi ku pamiarsa di nagara anjeun, publikasi anjeun bisa jadi headline warta kelas dunya, asup kana feed global pamaké Avalanches.

Fitur Platform

Flag icon

Adil (Papan Iklan)

Damel daptar sareng ngajual produk, nyayogikeun jasa atanapi balanja sareng milarian ahli anu anjeun peryogikeun. Seueur kategori ngagampangkeun milarian anjeun sareng ngabantosan anjeun mendakan naon anu anjeun milarian!
Flag icon

Hawa

Longsoran nunjukkeun ramalan cuaca anu pas pikeun kota tempat anjeun. Ramalan cuaca sok sayogi sareng katingali ku anjeun pas anjeun asup kana platform kami.
Flag icon

Grup

Sumberdaya kami masihan pangguna kamampuan pikeun nyiptakeun grup sareng komunitas. Ngabagikeun inpormasi sareng ngabahas acara anyar sareng jalma anu sami-sami janten langkung gampang ti kantos.
Flag icon

eupan warta

Pindah antara feed warta anu béda: salah sahiji kota anjeun, nagara, dunya, sareng feed pribadi. Warta diurutkeun gumantung kana lokasi anjeun. Salaku tambahan, unggal pangguna tiasa nyiptakeun saringan pribadi ku milih kota, média sareng grup, ngalanggan apdetana, anu henteu ngan ukur ngamungkinkeun anjeun henteu miceunan waktos pribadi anjeun milarian headline warta anu diperyogikeun, tapi ogé langsung ningali sadaya warta anu anjeun pikahoyong. museurkeun katuhu dina feed pribadi Anjeun.

Kasempetan

card icon
Nyiptakeun sareng nyebarkeun eusi
Bagikeun inpormasi, ngawangun pamiarsa, bahas topik anu penting pikeun anjeun, sareng bagikeun multimédia sareng komunitas jalma anjeun. Sadaya ieu nganggo pangropéa téksu anu sederhana sareng intuitif anu salawasna aya dina ujung ramo anjeun.
card icon
Baca ngan informasi relevan
Kotektak sareng ngalanggan média resmi sareng baca ngan ukur warta anu dipercaya tina sumber anu terpercaya dina feed anjeun unggal dinten. Ngarasakeun sadaya sumber karesep anjeun dina hiji tempat sareng mendakan warta ti sakumna dunya, dina sadaya basa sareng lengkep gratis.
card icon
Miluan komunitas anyar sareng jieun komunitas anjeun sorangan
Fungsi grup kami ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun halaman organisasi, bisnis, atanapi komunitas tematik di lokasi mana waé pikeun ngahontal jangkauan organik pikeun pamiarsa target anjeun. Milarian jalma anu resep sareng ngabahas naon anu penting pikeun anjeun dina platform anu énggal, merenah sareng éndah.

Pikeun saha platform ieu?

table icon
table icon
Pikeun panulis
Avalanches mangrupikeun sumber unik pikeun panulis anu ngamungkinkeun anjeun janten caket sareng pamiarsa anjeun. Ieu dihontal ku saringan dumasar lokasi - unggal pangguna anu kadaptar tiasa nyiptakeun tulisan ngeunaan kajadian anu lumangsung di daérahna sareng mendakan tanggapan ti pangguna anu kabetot. Hatur nuhun kana fitur ieu, unggal panulis tiasa ngumpulkeun panongton kabetot tur gancang dilegakeun eta, nyebarkeun informasi ngeunaan warta relevan sarta acara.
table icon
Pikeun pamiarsa
Avalanches mangrupikeun platform dimana sadayana tiasa mendakan ngeunaan sadaya kajadian dunya. Bayangkeun waé: sadaya warta, ti lokal ka dunya, dina hiji portal warta. A agrégator média ngidinan Anjeun pikeun manggihan ngeunaan apdet panganyarna tina sumber resmi, sarta feed warta lokal ngidinan Anjeun pikeun maca ngeunaan acara béda firsthand.

Avalanches mangrupikeun sumber anyar anu unik pikeun nyiptakeun sareng maca warta, ngalayanan pangguna salaku alat inovatif pikeun tukeur inpormasi. Janten di tengah-tengah sadaya kajadian: kéngingkeun warta ti saksi mata, jaga sadaya anu kajantenan di sabudeureun anjeun sareng nyerat pikeun pamiarsa anjeun!

Jieun rohangan inpormasi anyar sareng Avalanches ayeuna.

Ngadaptar ayeuna
AVALANCHES Daptar
visibility
visibility
Parantos didaptarkeun? Daptar

Ku ngadaptar, anjeun satuju kana: Sarat jasa jeung Kabijakan privasi, kaasup pamakean Cookies.