Logga in

Avalanches är en innovativ nyhetsplattform

där du kan få de senaste uppdateringarna från officiella auktoritativa medier, skapa lokala nyheter och öka antalet aktiva prenumeranter.

AVALANCHES Tillstånd
visibility

Genom att registrera dig godkänner du: Användarvillkor och Integritetspolicy, Inklusive användning av cookies.

Avalanches är en unik, innovativ plattform som låter varje användare upptäcka alla de senaste nyheterna från en liten landsbygdsstad till hela världen.
Efter registrering kan du skapa inlägg och beskriva alla händelser som inträffar i din stad och visa dem i ett globalt flöde av användare över hela världen.
Det finns inte längre något behov av att använda ett stort antal nyhetsportaler, vår aggregator låter dig se allt som varje resurs släpper på ett enda ställe.
Det har aldrig varit lättare att filtrera och söka efter nyheter. Avalanches låter varje författare förmedla information till sin målgrupp, få feedback från en aktiv community och visa sina inlägg i världsflödet.
News icon

Hur det fungerar?

01
How to work icon 01
Du skapar en nyhetspublikation i det regionala flödet i din stad.
02
How to work icon 02
Genom att ta emot aktivitet från användare ökar betyget för din publikation.
03
How to work icon 03
Publikationen flyttar sig en nivå högre och hamnar i landets toppflöde.
04
How to work icon 04
Efter att ha blivit mycket uppskattad av läsare i ditt land, kan din publikation bli en nyhetsrubrik i världsklass som kommer in i Avalanches-användares globala flöde.

Plattformsfunktioner

Flag icon

Mässa ( Annonsnämnd )

Skapa listor och sälj produkter, tillhandahåll tjänster eller shoppa och hitta de experter du behöver. Många kategorier gör din sökning enklare och hjälper dig att hitta precis det du letar efter!
Flag icon

Väder

Avalanches visar den exakta väderprognosen för din bostadsstad. Väderprognosen är alltid tillgänglig och synlig för dig så fort du loggar in på vår plattform.
Flag icon

Grupper

Vår resurs ger användarna möjlighet att skapa grupper och gemenskaper. Att dela information och diskutera senaste händelser med likasinnade har blivit enklare än någonsin.
Flag icon

Nyhetsflöden

Växla mellan olika nyhetsflöden: en av din stad, ditt land, världen och ditt personliga flöde. Nyheter sorteras beroende på var du befinner dig. Dessutom kan varje användare skapa ett personligt filter genom att välja städer, media och grupper, prenumerera på deras uppdateringar, vilket inte bara låter dig inte slösa bort din personliga tid på att söka efter nödvändiga nyhetsrubriker, utan också att omedelbart se alla nyheter du är intresserade av rätt i ditt personliga flöde.

Möjligheter

card icon
Skapande och distribution av innehåll
Dela information, bygg upp en publik, diskutera ämnen som är viktiga för dig och dela multimedia med DITT folks community. Allt detta med en enkel, intuitiv textredigerare som alltid är nära dina fingrar.
card icon
Läs endast relevant information
Bläddra och prenumerera på de officiella medierna och läs bara pålitliga nyheter från välrenommerade källor i ditt flöde varje dag. Njut av alla dina favoritkällor på ett ställe och upptäck nyheter från hela världen, på alla språk och helt gratis.
card icon
Gå med i nya gemenskaper och skapa dina egna
Vår gruppfunktion låter dig skapa en organisations-, företags- eller tematisk communitysida på valfri plats för att få organisk räckvidd för din målgrupp. Hitta dina likasinnade och diskutera vad som är viktigt för dig på en ny, bekväm och vacker plattform.

Vem är den här plattformen till för?

table icon
table icon
För författare
Avalanches är en unik resurs för skribenter som gör att du kan vara så nära din publik som möjligt. Detta uppnås med filtret efter plats - varje registrerad användare kan skapa inlägg om händelser som inträffar i hans region och hitta feedback från andra intresserade användare. Tack vare den här funktionen kan varje författare samla en intresserad publik och snabbt utöka den, sprida information om relevanta nyheter och händelser.
table icon
För läsare
Avalanches är en plattform där alla kan upptäcka om alla världshändelser. Föreställ dig bara: alla nyheter, från lokal till värld, på en nyhetsportal. En medieaggregator låter dig ta reda på de senaste uppdateringarna från officiella källor, och ett lokalt nyhetsflöde låter dig läsa om olika händelser i första hand.

Avalanches är en ny, unik resurs för att skapa och läsa nyheter, som tjänar användaren som ett innovativt verktyg för att utbyta information. Var mitt i alla händelser: få nyheter från ögonvittnen, håll dig à jour med allt som händer runt omkring dig och skriv för din publik!

Skapa ett nytt informationsutrymme med Avalanches just nu.

Anmäl dig nu
AVALANCHES Tillstånd
visibility

Genom att registrera dig godkänner du: Användarvillkor och Integritetspolicy, Inklusive användning av cookies.