Пријавете се

Најави се

Лавините се иновативна платформа за вести

каде што можете да ги добиете најновите новости од официјалните авторитативни медиуми, да креирате локални вести и да го зголемите бројот на активни претплатници.

AVALANCHES Пријавете се
visibility
visibility
Веќе регистриран? Најави се

Лавините се единствена, иновативна платформа што им овозможува на секој корисник да ги открие сите најнови вести од мало рурално гратче до целиот свет.
По регистрирањето, можете да креирате објави и да ги опишувате сите настани што се случуваат во вашиот град и да ги прикажете во глобален извор на корисници ширум светот.
Веќе нема потреба да се користат голем број портали за вести, нашиот агрегатор ви овозможува да видите сè што ослободува секој ресурс на едно место.
Никогаш не било полесно да се филтрираат и пребаруваат вести. Лавините им овозможуваат на секој автор да пренесува информации до својата целна публика, да добива повратни информации од активна заедница и да ги прикажува своите објави во светскиот извор.
News icon

Како работи?

01
How to work icon 01
Вие создавате публикација за вести во регионалниот извор на вашиот град.
02
How to work icon 02
Добивајќи активност од корисниците, рејтингот на вашата публикација расте.
03
How to work icon 03
Публикацијата се поместува за едно ниво повисоко, влегувајќи во највисоките извори на земјата.
04
How to work icon 04
Последователно, откако беше многу ценет од читателите во вашата земја, вашата публикација може да стане наслов од вестите од светски ранг, влегувајќи во глобалниот извор на корисници на „Лавина“.

Карактеристики на платформата

Flag icon

Официјални медиуми

Наскоро...
Платформата „Лавина“ собира, анализира и прикажува вести од сите реномирани ресурси на вести. Ова им дава можност на корисниците да се претплаќаат на резимето на вести на сите официјални портали за вести и да ги читаат нивните ажурирања секој ден во нивниот личен извор на вести, без никаква потреба да бараат информации за бројни ресурси.
Flag icon

Времето

Лавините ја покажуваат точната временска прогноза за вашиот град на живеење. Временската прогноза е секогаш достапна и видлива за вас веднаш штом ќе се најавите на нашата платформа.
Flag icon

Групи

Нашиот ресурс им дава можност на корисниците да создаваат групи и заедници. Споделувањето информации и дискутирањето на неодамнешните настани со истомисленици стана полесно од кога било.
Flag icon

Новини

Префрлете се помеѓу различни извори на вести: еден од вашиот град, земја, светот и лична содржина. Вестите се сортираат во зависност од вашата локација. Покрај тоа, секој корисник може да создаде личен филтер со избирање градови, медиуми и групи, претплаќајќи се на нивните ажурирања, што не само што ќе ви овозможи да не го трошите личното време за пребарување на потребните наслови на вести, туку и веднаш да ги видите сите новости што ги имате сте заинтересирани за во вашата лична активност.

Можности

card icon
Создавање и дистрибуција на содржина
Споделувајте информации, создавајте публика, разговарајте за теми што ви се важни и споделувајте мултимедија со заедницата на ВАШИТЕ луѓе. Сето ова со едноставен, интуитивен уредувач на текст, кој секогаш е на врвовите на прстите.
card icon
Прочитајте само релевантни информации
Прелистајте и претплатете се на официјалните медиуми и читајте само веродостојни вести од реномирани извори во вашиот извор секој ден. Уживајте во сите ваши омилени извори на едно место и откријте вести од целиот свет, на сите јазици и целосно бесплатно.
card icon
Придружете се на новите заедници и создадете свои
Нашата група функција ви овозможува да креирате организација, деловна активност или тематска страница на заедницата на која било локација за да добиете органски дострел за вашата целна публика. Пронајдете ги вашите истомисленици и разговарајте за она што е важно за вас на нова, пригодна и убава платформа.

За кого е оваа платформа?

table icon
table icon
За писателите
Лавините се единствен ресурс за писателите што ви овозможува да бидете што поблиску до вашата публика. Ова се постигнува со филтерот според локацијата - секој регистриран корисник може да креира објави за настани што се случуваат во неговиот регион и да најде повратни информации од други заинтересирани корисници. Благодарение на оваа одлика, секој писател може да акумулира заинтересирана публика и брзо да ја прошири, ширејќи информации за релевантни вести и настани.
table icon
За читателите
Лавините се платформа каде секој може да открива за сите светски настани. Само замислете: сите новости, од локални до светски, на еден портал за вести. Агрегаторот за медиуми ви овозможува да дознаете за најновите ажурирања од официјални извори, а локалниот извор на вести ви овозможува да читате за различни настани од прва рака.

Лавините се нов, единствен ресурс за креирање и читање вести, служејќи му на корисникот како иновативна алатка за размена на информации. Бидете среде сите настани: добијте вести од очевидци, бидете во тек со сè што се случува околу вас и пишувајте за вашата публика!

Создадете нов информативен простор со Лавини токму сега.

Пријавете се сега
AVALANCHES Пријавете се
visibility
visibility
Веќе регистриран? Најави се