There are no advertisements in the Stromsnes yet
https://avalanches.com/no/stromsnes_archeologen_van_het_noorse_instituut_voor_cultureel_erfgoed_hebben_voo1904637_06_01_2022
https://avalanches.com/no/stromsnes_archeologen_van_het_noorse_instituut_voor_cultureel_erfgoed_hebben_voo1904637_06_01_2022

Archeologen waren het meest onder de indruk van het feit dat de gevonden figuur een patroon in Arabische stijl uitbeeldde.


Volgens wetenschappers is het beeld gemaakt van dierenhoorns en heeft het een cilindrische vorm met een duidelijk uitsteeksel van bovenaf.


De hoogte van het object is 30 mm en de diameter van de "cilinder" - 26 mm.

Het product heeft genoeg gewicht voor zijn afmetingen - onderzoekers suggereren dat bij de vervaardiging van de figuur aan de binnenkant lood is toegevoegd, voor meer stabiliteit op het bord.

Met beschrijvingen van het uiterlijk is het product versierd met cirkels aan de onderkant, een paar gestippelde cirkels aan de zijkanten en bovenkant.

Show more
0
53
Other News Norway
https://avalanches.com/no/oslo__oslo_har_innfrt_de_strengeste_karantenebegrensningene_for_hele_koron1429760_16_03_2021

Oslos innbyggere er forbudt å ta imot mer enn to gjester, alle ungdoms- og ungdomsskoleelever er overført til fjernundervisning, og barnehager vil være stengt fra 4. april til 10. april. De fleste nye infeksjoner forekommer blant barn, sa myndighetene.


Parallelt gjelder det fortsatt begrensninger, inkludert nedleggelse av de fleste etablissementer og restauranter.

I tillegg, i hovedstadsområdet, som er dominert av den "britiske" virusstammen, har lokale myndigheter stengt ikke-industrielle butikker og noen skoler. Restauranter er bare takeaway.

Show more
0
127