Regjistrohu

Hyni

Orteku është një platformë inovative e lajmeve

ku mund të merrni azhurnimet më të fundit nga media zyrtare autoritare, të krijoni lajme lokale dhe të rrisni numrin e pajtimtarëve tuaj aktivë.

AVALANCHES Regjistrohu
visibility
visibility
E regjistruar tashme? Hyni

Orteku është një platformë unike, inovative që lejon çdo përdorues të zbulojë të gjitha lajmet më të fundit nga një qytet i vogël rural në të gjithë botën.
Pas regjistrimit, ju mund të krijoni postime dhe të përshkruani të gjitha ngjarjet që ndodhin në qytetin tuaj dhe t'i shfaqni ato në një informacion global të përdoruesve në të gjithë botën.
Nuk ka më asnjë nevojë për të përdorur një numër të madh të portaleve të lajmeve, grumbulluesi ynë ju lejon të shihni gjithçka që çdo burim lëshon në një vend të vetëm.
Asnjëherë nuk ka qenë më e lehtë për të filtruar dhe kërkuar për lajme. Orteku lejon që çdo autor të përcjellë informacionin tek audienca e tij e synuar, të marrë reagime nga një komunitet aktiv dhe të shfaqë postimet e tij në burimin botëror.
News icon

Si punon?

01
How to work icon 01
Ju krijoni një botim të lajmeve në burimet rajonale të qytetit tuaj.
02
How to work icon 02
Duke marrë aktivitet nga përdoruesit, vlerësimi i botimit tuaj rritet.
03
How to work icon 03
Publikimi lëviz një nivel më lart, duke hyrë në lajmet kryesore të vendit.
04
How to work icon 04
Më pas, pasi është vlerësuar shumë nga lexuesit në vendin tuaj, botimi juaj mund të bëhet një titull i lajmeve të klasit botëror, duke hyrë në burimet globale të përdoruesve të ortekëve.

Karakteristikat e platformës

Flag icon

Media zyrtare

Vjen së shpejti...
Platforma e Avalanches mbledh, analizon dhe shfaq lajme nga të gjitha burimet me reputacion të lajmeve. Kjo u jep përdoruesve mundësinë të abonohen në përmbledhjen e lajmeve të të gjitha portaleve zyrtare të lajmeve dhe të lexojnë përditësimet e tyre çdo ditë në burimet e tyre personale të lajmeve, pa ndonjë nevojë për të kërkuar informacione mbi burimet e shumta.
Flag icon

Moti

Orteku tregon parashikimin e saktë të motit për qytetin tuaj të banimit. Parashikimi i motit është gjithmonë i disponueshëm dhe i dukshëm për ju sa më shpejt që të hyni në platformën tonë.
Flag icon

Grupet

Burimi ynë u jep përdoruesve aftësinë për të krijuar grupe dhe bashkësi. Shkëmbimi i informacionit dhe diskutimi i ngjarjeve të fundit me njerëz me të njëjtin mendim është bërë më i lehtë se kurrë.
Flag icon

Burimet e lajmeve

Kaloni midis burimeve të ndryshme të lajmeve: një nga qyteti juaj, vendi, bota dhe burimet personale. Lajmet renditen në varësi të vendndodhjes tuaj. Përveç kësaj, çdo përdorues mund të krijojë një filtër personal duke zgjedhur qytete, media dhe grupe, duke u regjistruar në azhurnimet e tyre, të cilat jo vetëm që do t'ju lejojnë të mos humbni kohën tuaj personale duke kërkuar tituj të nevojshëm të lajmeve, por edhe për të parë menjëherë të gjitha lajmet që ju janë të interesuar në të drejtën në burimin tuaj personal.

Mundësitë

card icon
Krijimi dhe shpërndarja e përmbajtjes
Ndani informacionin, krijoni një audiencë, diskutoni tema që janë të rëndësishme për ju dhe ndani multimedia me komunitetin e njerëzve TUAJ. E gjithë kjo me një redaktues të thjeshtë, intuitiv të tekstit që është gjithmonë në majë të gishtërinjve tuaj.
card icon
Lexoni vetëm informacionin përkatës
Shfletoni dhe regjistrohuni në mediat zyrtare dhe lexoni çdo ditë vetëm lajme të besueshme nga burime me reputacion. Gëzoni të gjitha burimet tuaja të preferuara në një vend dhe zbuloni lajme nga e gjithë bota, në të gjitha gjuhët dhe plotësisht falas.
card icon
Bashkohuni me komunitete të reja dhe krijoni ato tuaja
Funksioni ynë i grupit ju lejon të krijoni një organizatë, biznes ose një faqe tematike të komunitetit në çdo vend për të marrë shtrirje organike për audiencën tuaj të synuar. Gjeni njerëzit tuaj me të njëjtin mendim dhe diskutoni se çfarë është e rëndësishme për ju në një platformë të re, të përshtatshme dhe të bukur.

Për kë është kjo platformë?

table icon
table icon
Për shkrimtarët
Orteku është një burim unik për shkrimtarët që ju lejon të jeni sa më afër audiencës tuaj. Kjo arrihet me filtrin sipas vendndodhjes - secili përdorues i regjistruar mund të krijojë postime në lidhje me ngjarjet që ndodhin në rajonin e tij dhe të gjejë reagime nga përdoruesit e tjerë të interesuar. Falë kësaj veçorie, secili shkrimtar mund të grumbullojë audiencë të interesuar dhe ta zgjerojë atë shpejt, duke përhapur informacione rreth lajmeve dhe ngjarjeve përkatëse.
table icon
Për lexuesit
Orteku është një platformë ku të gjithë mund të zbulojnë për të gjitha ngjarjet në botë. Vetëm imagjinoni: të gjitha lajmet, nga lokale në botë, në një portal të lajmeve. Një grumbullues i mediave ju lejon të mësoni për azhurnimet më të fundit nga burimet zyrtare dhe një burim i lajmeve lokale ju lejon të lexoni nga afër për ngjarje të ndryshme.

Orteku është një burim i ri, unik për krijimin dhe leximin e lajmeve, duke i shërbyer përdoruesit si një mjet inovativ për shkëmbimin e informacionit. Bëhuni në mes të të gjitha ngjarjeve: merrni lajme nga dëshmitarët okularë, mbajeni krah për krah gjithçkaje që po ndodh përreth jush dhe shkruani për audiencën tuaj!

Krijoni një hapësirë ​​të re informuese me Orteku tani.

Regjistrohu tani
AVALANCHES Regjistrohu
visibility
visibility
E regjistruar tashme? Hyni