kawijakan Sarat

Syarat sareng katangtuan

Syarat sareng kaayaan ieu ("Syarat", "Perjanjian") mangrupikeun perjanjian antara Operator Wéb ("Website Operator", "us", "we" atanapi "our") sareng anjeun ("User", "you" atanapi "anjeun "). Perjanjian ieu netepkeun istilah umum sareng kaayaan panggunaan halaman wéb avalanches.com sareng salah sahiji produk atanapi jasa na (sasarengan, "Halaman Wéb" atanapi "Jasa").


Akun sareng kaanggotaan

Anjeun kedah sahenteuna 13 taun pikeun nganggo Halaman Wéb ieu. Ku ngagunakeun Halaman Wéb ieu sareng ku satuju kana Pasatujuan ieu anjeun ngajamin sareng nunjukkeun yén anjeun sahenteuna umurna 13 taun. Upami anjeun ngadamel akun dina Halaman Wéb, anjeun tanggel waler pikeun ngajaga kaamanan akun anjeun sareng anjeun tanggel waler pikeun sadaya kagiatan anu kajantenan dina akun sareng tindakan sanés anu dilakukeun anu aya hubunganana sareng éta. Nyayogikeun inpormasi kontak palsu tina naon waé tiasa nyababkeun akun anjeun dieureunkeun. Anjeun kedah geuwat ngawartosan ka kami ngeunaan panggunaan anu teu sah tina akun anjeun atanapi ngalanggar kaamanan anu sanés. Kami moal nanggungjawaban kana kalakuan atanapi panolakan ku anjeun, kalebet karusakan naon waé anu ditanggung akibat tina kalakuan atanapi panolakan sapertos kitu. Kami tiasa ngagantungkeun, nganonaktifkeun, atanapi mupus akun anjeun (atanapi bagian mana waé) upami urang parantos mastikeun yén anjeun parantos ngalanggar sagala rupa pasatujuan ieu atanapi kalakuan atanapi kontén anjeun bakal ngarusak reputasi sareng kahadean urang. Upami kami ngahapus akun anjeun ku alesan-alesan anu tos aya di luhur, anjeun moal ngadaptarkeun deui Layanan kami. Kami tiasa ngahalangan alamat surélék anjeun sareng alamat protokol Internét pikeun nyegah pendaptaran salajengna.


Eusi pangguna

Kami henteu ngagaduhan data, inpormasi atanapi matéri ("Eusi") anu anjeun kirimkeun dina Halaman Wéb salami ngagunakeun Layanan. Anjeun bakal ngagaduhan tanggung jawab nyalira pikeun akurasi, kualitas, integritas, legality, reliabilitas, kasaluyuan, sareng kapamilikan intelektual atanapi hak ngagunakeun sadaya Eusi anu dikintunkeun. Kami tiasa, tapi teu ngagaduhan kawajiban, ngawaskeun Eusi dina Halaman Wéb anu dikintunkeun atanapi didamel nganggo Layanan kami ku anjeun. Kacuali anjeun khususna diijinkeun, panggunaan Halaman Wéb henteu masihan kami lisénsi pikeun nganggo, baranahan, adaptasi, ngarobih, nyebarkeun atanapi ngadistribusikaeun Eusi anu anjeun damel atanapi disimpen dina akun pangguna anjeun pikeun komérsial, pamasaran atanapi tujuan anu sami. Tapi anjeun masihan kami ijin pikeun ngaksés, nyalin, ngadistribusikaeun, nyimpen, ngirimkeun, ngarobih deui, nampilkeun sareng ngalaksanakeun Eusi akun pangguna anjeun ngan ukur sakumaha anu diperyogikeun pikeun tujuan nyayogikeun Layanan ka anjeun. Tanpa ngawatesan salah sahiji Répréséntasi atanapi jaminan éta, kami ngagaduhan hak, sanaos sanés kawajiban, pikeun, dina kabijaksanaan urang nyalira, nolak atanapi ngaleungitkeun Kandungan anu, numutkeun pendapat anu wajar kami, ngalanggar salah sahiji kawijakan kami atanapi ngabahayakeun naon waé. atanapi nolak.


Cadangan

Kami henteu nanggungjawaban kanggo Eusi anu aya dina Halaman Wéb. Henteu aya anu nanggungjawabkeun pikeun kaleungitan Eusi naon waé. Éta ngan ukur tanggung jawab anjeun pikeun ngajaga cadangan anu cocog pikeun Eusi anjeun. Sanaos hal-hal éta di luhur, dina sababaraha kasempetan sareng dina kaayaan anu tangtu, kalayan leres-leres henteu aya kawajiban, urang tiasa tiasa mulangkeun sababaraha atanapi sadayana data anjeun anu parantos dihapus nalika tanggal sareng waktos anu tangtu nalika kami tiasa nyadangkeun data pikeun urang sorangan tujuanana. Kami henteu ngajamin yén data anu anjeun peryogikeun bakal sayogi.


Parobihan sareng amandemen

Kami ngagaduhan hak pikeun ngarobih Pasatujuan ieu atanapi kawijakan na anu aya hubunganana sareng Halaman Wéb atanapi Jasa iraha waé, épéktip saatos pasang versi anu diperbarui tina Pasatujuan ieu dina Halaman Wéb. Nalika kami ngalakukeun, kami bakal ngirim bewara dina halaman utama Halaman Wéb kami. Terus nganggo Halaman Wéb saatos perobihan sapertos kitu mangrupikeun idin anjeun kana parobihan sapertos kitu.


Panarimaan istilah ieu

Anjeun ngaku yén anjeun parantos maca Pasatujuan ieu sareng satuju kana sagala istilah sareng sarat na. Ku ngagunakeun Halaman Wéb atanapi Jasa na anjeun satuju anjeun kabeungkeut ku Pasatujuan ieu. Upami anjeun henteu satuju nurut kana katetepan Perjanjian ieu, anjeun moal berwenang pikeun nganggo atanapi ngaksés Halaman Wéb sareng Jasa na.


Ngahubungan kami

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan Pasatujuan ieu, mangga ngahubungan kami.

Dokumén ieu terakhir diénggalan tanggal 12 April 2019