Bruges, Flandre, Belgique prévisions météorologiques

There are no advertisements in the Bruges yet
Other News Bruges
https://avalanches.com/be/brugge_duizenden_demonstranten_verzamelden_zich_in_de_belgische_hoofdstad_bru1902481_23_11_2021
https://avalanches.com/be/brugge_duizenden_demonstranten_verzamelden_zich_in_de_belgische_hoofdstad_bru1902481_23_11_2021
https://avalanches.com/be/brugge_duizenden_demonstranten_verzamelden_zich_in_de_belgische_hoofdstad_bru1902481_23_11_2021

Op 21 november protesteerden bijna 35.000 mensen in Brussel onder de slogan "Samen voor Vrijheid". Demonstranten begonnen zich 's ochtends te verzamelen in de buurt van het Noordstation. Sommige stadsbewoners zijn van mening dat COVID-certificaten een factor kunnen zijn in de verdeeldheid in de samenleving.


De meeste demonstranten houden zich niet aan de quarantainebeperkingen en dragen geen maskers. Door het protest zullen meerdere tram- en buslijnen gestremd zijn.

Opgemerkt moet worden dat het stadsbestuur toestemming heeft gegeven voor de actie en dat de route eerder met de politie is overeengekomen.

Show more
0
15

De chimpansee leeft al 30 jaar in de Antwerpse Zoo. De afgelopen vier jaar bezocht Timmermans wekelijks de primaat en bouwde hij een hechte band met hem op.

Het dier en de vrouw zwaaiden en stuurden elkaar kusjes aan weerszijden van het glas dat het apenverblijf omgeeft.


“Ik hou van dit dier en zij van mij. Ik heb niets meer. Waarom willen ze het wegnemen. We hebben een romance, 'zei de vrouw.


De dierentuin heeft haar bezorgdheid geuit over de langdurige relatie, met het argument dat het een negatieve invloed heeft op de relatie van Chita met andere dierentuinchimpansees.

De Antwerpse Zoo zei dat de charme van de Chita-bevolking aanwezig is omdat het een huisdier was voordat hij naar de dierentuin "verhuisde".

Show more
2
65
Other News Belgium
https://avalanches.com/be/brugge_belgi_kampt_voor_de_tweede_keer_in_iets_meer_dan_een_week_met_overstr1868074_26_07_2021

In de stad Dinan spoelden zware regens auto's weg, waardoor ze verspreid over de stad achterbleven.

Ook de provincie Luik werd vorige week zwaar getroffen, maar dit weekend worden er geen noemenswaardige overstromingen verwacht en is het nog niet nodig om de regio te evacueren.


Bij overstromingen in West-Europa kwamen vorige week meer dan 210 mensen om het leven, de meesten in België en Duitsland.

Show more
1
16
https://avalanches.com/be/brugge_de_11jarige_laurent_simons_uit_het_belgische_oostende_behaalde_een_ba1802074_06_07_2021

Nu wil de jonge vrijgezel een master natuurkunde halen. Daarnaast zal hij werken aan zijn proefschrift.


"Mijn doel is onsterfelijkheid. Ik wil zoveel mogelijk delen van mijn lichaam kunnen mechaniseren', voegde hij eraan toe.


Simons merkte op dat de kwantumfysica slechts het begin van zijn pad is en 'het eerste deel van de puzzel'.

Show more
0
18