Stockholm, Stockholms, Sverige väderprognos

There are no advertisements in the Stockholm yet
Other News Stockholm
https://avalanches.com/se/stockholma_sveriges_socialdemokratiska_parti_rstade_att_landet_var_pratsiuvateme2031025_16_05_2022

En gång säger partiets uttalande att partiet är skyldigt, vid tidpunkten för tillfredsställelsen av tillämpningen av NATO, att arbeta på att skapa ensidiga sinnen mot utplaceringen av en kärnvapenangrepp av permanenta baser på territoriet av Sverige.


Sveriges utrikesminister Ann Linde kallade det "historiska beslut" efter förtal och tillade att den ryska invasionen av Ukraina förvärrade säkerhetsläget för Sverige och Europa som helhet.


Om Sveriges beslut blev det känt efter att även Finland röstade om att vi skulle ansöka om medlemskap i Nato.


Tidigare sa Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg att "NATO:s dörrar öppnas" för Sverige och Finland.

Show more
0
17
https://avalanches.com/se/stockholm_magdalena_andersson_som_blev_den_frsta_kvinnan_som_statsminister_i_s1902588_25_11_2021

Den påstådda orsaken till avgången var de grönas beslut att dra sig ur koalitionen med Socialdemokraterna, partiet Andersson. Detta beslut var en konsekvens av det faktum att parlamentet vägrade att godkänna landets inlämnade budget.


Regeringens förslag till budget avslogs till förmån för oppositionen, där det högerpopulistiska partiet Sverigedemokraterna ingår.

Andersson sa till en början att hon skulle kunna styra landet med en budget som oppositionen tagit fram, men De gröna lämnade koalitionen för att Sverigedemokraterna var inblandade i budgeten.

Show more
0
33
Other News Sweden